Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Ker vemo, da mala podjetja potrebujejo osebno obravnavo in prilagojeno ponudbo za svoje poslovanje, vam ponujamo prilagodljive pakete in dodatne storitve, ki vam omogočajo, da se lahko osredotočite na svoj posel, mi pa poskrbimo za vse ostalo.

TV + NET + TEL + MOB

Pri Telemachu lahko internet, televizijo, fiksno in mobilno telefonijo prvo leto dobite že od 20,41 EUR brez DDV.

Izberete lahko paket in dodatne storitve, ki so prilagojene vašim željam in potrebam, ter vključite le tiste, ki jih za svoje poslovanje zares potrebujete. Poleg tega vam nudimo tehnično podporo 24/7 in oseben pristop.

img

Hitrost do 1 Gbps

Telemachu zaupa največ naročnikov fiksnega interneta v Sloveniji

img

330+ programov

Vrhunska platforma z največ video vsebinami že vključenimi v pakete

img

5G, Volte

Najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji

img

Neomejeni klici v omrežju United Group

Vodilni ponudnik telefonije IP v Sloveniji

Dodatne storitve

Vemo, da mali podjetniki za svoj posel potrebujete VEČ, zato vam omogočamo, da glede na svoje potrebe izberete različne dodatne storitve, ki bodo olajšale vaše poslovanje.

Phone
Redundančna mobilna povezava

Predstavljamo rešitev za podjetja, ki si ne morejo privoščiti izpada poslovanja. Rešitev zagotavlja neprekinjeno poslovanje, saj se v primeru izpada primarne fiksne povezave samodejno vklopi povezava LTE.

Phone
Wi-Fi Mesh

Z rešitvijo Wi-Fi Mesh si zagotovite najboljšo pokritost z omrežjem WiFi za vse naprave v svojih poslovnih prostorih. Z dvema brezžičnima enotama Air Ties, lahko storitev Wi-Fi Mesh uporabljate povsod, kjer imate dostop do interneta.

Phone
Sophos zaščita uporabniških naprav

Sophos zaščita uporabniških naprav s spremljanjem procesov in obnašanja datotek v realnem času ščiti pred virusi, zlonamerno programsko opremo (malware), izsiljevalskim šifriranjem in drugimi grožnjami na več možnih načinov.

Phone
Microsoft 365

Prilagodljiva rešitev, ki vključuje nabor orodij (Word, Excel, PPT, Outlook ipd.), zagotavlja orodja za skupno delo na dokumentih, konference (Teams) in ostale storitve za povečanje storilnosti zaposlenih na enem mestu.

Phone
Varnostno kopiranje

Z našo rešitvijo se vam bo na dnevni ravni z vaše delovne postaje ali strežnika samodejno ustvarila kopija nenadomestljivih osebnih in poslovnih podatkov, ki je shranjena v kar dveh podatkovnih centrih in do katere lahko dostopate nemudoma.

Phone
Hotelska multimedijska rešitev

Rešitev, ki je podprta z mobilno aplikacijo, tudi manjšim podjetjem nudi možnost osebne obravnave gosta in to brez integracije s sistemi PMS. Predstavlja odlično priložnost, da izpostavite svoje storitve in se povežete z lokalnimi ponudniki.

Phone
Mobilna blagajna z obdelovanjem plačil

Modularna in nadgradljiva rešitev, ki omogoča vodenje zaloge, deluje tudi v primeru izpada internetne povezave. Prihranite pri naročnini za POS Opremo in obdelujte plačila po ugodni provizijski lestvici. Možno tudi mirovanje v primeru sezonskega dela.

Phone
Upravljanje IT

Odlična rešitev za manjša podjetja brez lastne podpore IT. Z usposobljenim strokovnjakom poskrbimo za oddaljeno upravljanje notranjega omrežja, strežnikov, delovnih postaj in drugih naprav ter za vzpostavitev vam potrebnih programov in aplikacij.

Več informacij