Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Rezervirajte si najboljši sedež v hiši

Spoznajte Marquee TV. Odkrijte neverjetne baletne, gledališke in operne predstave, koncerte klasične glasbe, predstave sodobnega plesa ter dokumentarne filme, ki so jih skrbno izbrali naši strokovnjaki.

Nenehno iščemo in dodajamo nove, vznemirljive vsebine, s katerimi želimo našim gledalcem pomagati, da razširijo svoja obzorja in poglobijo svojo ljubezen do uprizoritvenih umetnosti. Od Labodjega jezera do Shakespeara, pri Marquee TV imamo vse, kar navdušuje prave ljubitelje umetnosti.

marquee

Ste pripravljeni na odlične predstave, ki so vam na voljo v vsakem trenutku?

Poiščite svojo novo najljubšo opero, uživajte v brezčasnih opernih klasikah, kot je Čarobna piščal iz londonske Kraljeve operne hiše, ali odkrijte sodobne in inovativne predstave Danske državne opere.

Postanite Telemachov naročnik in spoznajte Marquee TV

Marquee TV je vključen v paket EON Premium in ob vezavi za 24 mesecev tudi v paketu EON Full. Če vaš trenutni paket ne vključuje vsebin Marquee TV, ga lahko naročite kot dodatni paket za 8,99 EUR na portalu Telemach, v kontaktnem centru ali v najbližji poslovalnici.

Naročite EON Premium Naročite EON Premium

Ste že Telemachov naročnik? Odprite EON aplikacijo in odkrijte Marquee TV v vašem VOD katalogu.

Odprite EON aplikacijo Odprite EON aplikacijo

Naš izbor za vas

Več informacij
 1. Pogoji uporabe

  Marquee TV je brez doplačila vključen v pakete EON Premium, EON Premium TV ter pakete Total TV Premium,  Total Trio in Duo pakete Premium. Obstoječi naročniki naročniških paketov, ki vsebujejo najmanj storitev digitalne televizije lahko vsebine kataloga Marquee TV spremljajo brez doplačila do 19. 6. 2023.  Po tem datumu se bo paket samodejno izklopil. Novim in obstoječim paketov EON Full in EON Full TV je Marquee TV po 20. 6. 2023 dostopen  brez doplačila s 24-mesečno vezavo. Po  24 mesecih se bo paket samodejno izklopil. Naročnikom drugih paketov in nekaterih paketov, ki niso več v prodaji,  je Marquee TV na voljo za mesečno naročnino 8,99 EUR. Vsebine kataloga Marquee TV so dostopne na platformi EON, ki vključuje EON Smart Box, aplikacijo EON za Smart TV-je, spletno aplikacijo EON in mobilno aplikacijo EON. Naročnikom, ki nimajo ustreznega sprejemnika in naročniki storitev Total TV,  je za ogled vsebin kataloga Marquee TV na voljo mobilna ali spletna aplikacija EON.  Za naročilo pokličite Telemachov klicni center na 070 700 700, obstoječi naročniki lahko naročilo opravite tudi na uporabniškem portalu Telemach.

 2. Kaj je Marquee TV?

  Marquee TV je paket video vsebin z bogatim naborom najrazličnejših nagrajenih in kritiško hvaljenih plesnih, opernih, glasbenih in gledaliških predstav. Ker ni oglasov, vaša štiriurna opera ne bo podaljšana na pet! Marquee TV je del bogatega Telemachovega video kluba.

  Marquee TV je v delni lasti skupine United Group, vodilnega telekomunikacijskega in medijskega operaterja v jugovzhodni Evropi, v okviru katerega posluje tudi Telemach Slovenija.

 3. Kako lahko gledam vsebine Marquee TV?

  Vsebine kataloga Marquee TV so dostopne na platformi EON, ki vključuje EON Smart Box, aplikacijo EON za Smart TV-je, spletno aplikacijo EON in mobilno aplikacijo EON. Če za spremljanje televizijskih programov uporabljate sprejemnik Cisco ali kartico Conax, vam je za ogled vsebin kataloga Marquee TV na voljo mobilna ali spletna aplikacija EON. 

 4. Za koga velja ogled vsebin Marquee TV brez doplačila do 15.6. 2023?

  V promocijskem obdobju do 15. junija 2023 lahko vsi naročniki paketov, ki vsebujejo najmanj storitev Telemachove digitalne televizije, spremljajo vsebine Marquee TV brez doplačila na zgoraj omenjene načine.

 5. Kako lahko naročim Marquee TV?

  Marquee TV je brez doplačila vključen v pakete EON Premium, EON Premium TV ter pakete Total TV Premium,  Total Trio in Duo pakete Premium. Novi in obstoječi naročniki paketov EON Full  bodo lahko spremljali Marquee TV brez doplačila z 24-mesečno vezavo.  Naročnikom drugih paketov in nekaterih paketov, ki niso več v prodaji, pa je Marquee TV na voljo za mesečno naročnino 8,99 EUR. Za naročilo pokličite Telemachov klicni center na 070 700 700, obstoječi naročniki lahko naročilo opravite tudi na uporabniškem portalu Telemach.