Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Občutite zmogljivost omrežja, ki ponuja več. Telemach vas poveže z vsem, kar vam je pomembno: družino, prijatelji, službo ali čisto zabavo. Možnosti so neskončne.

Dostop do interneta Dostop do interneta

99,75 %

prebivalstva pokrivamo z našim signalom

Segamo do vseh vas. Mobilni signal Telemach pokriva kar 99,75 % prebivalstva v Sloveniji.

10 %

rast omrežja na letni ravni

Nenehno vlagamo v naše omrežje, saj želimo uporabnikom po celotni Sloveniji omogočiti pravo izkušnjo zmogljivega Telemach omrežja.

50 %

večja zmogljivost

Naša ekipa nenehno dela na revolucionarnih inovacijah, da bi dosegla največjo možno zmogljivost, hitrost in stabilnost omrežja.

MOBILNO OMREŽJE

Telemachovo mobilno omrežje pokriva 99,75% prebivalstva Slovenije

Zemljevid pokritosti s signalom Telemach prikazuje dostop do omrežja Telemach v Sloveniji. Prikaz pokritosti s signalom je informativne narave, saj je izračun narejen na podlagi računalniških simulacij, zato lahko pride do odstopanja med izračunanim in dejanskim stanjem. Na območjih z nižjo jakostjo signala oziroma območjih brez signala je zagotovljena uporaba storitev Telemach v nacionalnem gostovanju skladno s pokritostjo omrežja operaterja, ponudnika nacionalnega gostovanja. Pri preklopu med omrežjema pride do prekinitve aktivne zveze.

telemach telemach telemach telemach telemach

Mobilno omrežje 5G

5G je omrežje pete generacije mobilnih omrežij, ki uporabnikom omogoča večje hitrosti prenosa in posledično minimalne zakasnitve. Od svojih predhodnikov je tudi precej bolj energetsko učinkovito, saj bazne postaje takrat, ko niso v uporabi, preklopijo na nizkoenergijski način.


Več o 5G Več o 5G
Album covers