Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Svoje podatke premaknite v oblak, jih zaščitite in obnovite.

Diskovne kapacitete v oblaku

Pospešite svojo pot v oblak in znižajte stroške shranjevanja podatkov.

Izkoristite prednosti najsodobnejšega Telemachovega podatkovnega centra ter z upravljanim diskovnim prostorom kot storitvijo partnerja Mainstream in njihovo podporo preselite svoje poslovne aplikacije ter varno shranite podatke.

Svoje najpomembnejše storitve združite s prilagodljivostjo, razširljivostjo in zmogljivostjo zasebne platforme v oblaku.

Recite da oblačni preobrazbi

Poslovne aplikacije, kot so sistemi ERP in CRM, hitro in ob najvišji ravni varnosti prenesite v zasebni oblak.

Enostavna nadgradnja

Najzahtevnejša datotečna opravila v okoljih Windows in Linux prenesite v oblak po lastni izbiri.

Varnost in zanesljivost

Svoje podatke zaščitite v oblaku in na lokaciji.

Diskovne kapacitete v oblaku

Zakaj izbrati upravljan diskovni prostor kot storitev?

Upravljan diskovni prostor kot storitev (Diskovne kapacitete v oblaku) zagotavljamo s strokovnim partnerjem Mainstream in je na voljo v Telemachovem ter podatkovnih centrih skupine United Group v Jugovzhodni Evropi. Omogoča enostaven prenos podatkov iz sistemov NetApp na vaši lokaciji v upravljan oblak Mainstream. Poleg visoko zmogljivega shranjevanja podatkov storitev zagotavlja tudi hiter in zanesljiv način za zaščito podatkov z varnostnim kopiranjem ter ponovno vzpostavitvijo po katastrofi. V storitev smo vključili inovacije podjetja NetApp, vodilnega proizvajalca na področju diskovnih sistemov in upravljanja podatkov, s katerimi vam zagotavljamo izkušnjo zasebnega oblaka, ki zagotavlja zmogljivost za poslovna okolja, izpolnjuje varnostne standarde in zahteve glede skladnosti ter optimizira stroške shranjevanja podatkov.Diskovne kapacitete v oblaku

Prostora je dovolj tudi za vas.

Ne veste, kako začeti? Stopite v stik z nami in pomagali vam bomo izbrati in vpeljati najboljšo rešitev za shranjevanje podatkov, s katero boste lahko v oblaku ostali varni in učinkoviti.