Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Svet postaja vse bolj povezan, sami pa postajamo vse bolj ranljivi. Danes imajo spletni napadalci napredna orodja in tehnike, ki so hitrejše in pametnejše kot kdaj koli prej. V kibernetičnem okolju morate biti pripravljeni in zaščititi svojo vitalno infrastrukturo ter bistvene aplikacije pred zlonamernimi napadi.

IKT storitve

Razumevanje grožnje DDoS napadov

Napad DDoS (Distributed Denial of Service) pošilja usmerjen povečan promet, ki preplavi zmogljivost sistemov in zmožnosti omrežja napadene infrastrukture. Napad se lahko zgodi kadarkoli in kjerkoli.

Posledice so lahko zelo velike in ne pomenijo zgolj nedostopnosti vaših storitev in aplikacij za vaše stranke, partnerje in zaposlene. Zaradi napada DDoS lahko podjetja utrpijo velike finančne izgube, podaljšana nedostopnost storitev lahko poškoduje ugled organizacije, hkrati pa prinaša nezadovoljstvo strank, zlasti, če napad privede do vdora v podatke ali ogrozi informacije strank.

DDoS zaščita

Zaščitite se pred DDoS napadi

Telemach napredna DDoS zaščita v oblaku je storitev za preprečitev DDoS napadov, ki se lahko spopade z najnaprednejšimi grožnjami današnjega časa in pomaga razbremeniti vašo ekipo, saj vam daje inteligentno rešitev, ki razlikuje dober promet od slabega, in zmožnost, ki jo potrebujete za boj proti napadom velikega obsega.Telemach zaščita pred DDoS napadi temelji na Arbor Networks platformi Peakflow SP TMS. Naprava SP ima kontrolno in analitično funkcijo, naprava TMS pa je filtrirni (scrubbing) center, torej naprava, ki filtrira napadalni promet in uporabniku posreduje čist promet.

DDoS zaščita

DDoS zaščita

Izberite močno DDoS obrambo

Zaščita pred DDoS napadi je eden najpomembnejših vidikov ohranjanja prisotnosti vaše organizacije na spletu. Telemach DDoS napredna zaščita lahko zazna, prijavi in blokira zlonamerni promet, ki cilja na vašo omrežno infrastrukturo in aplikacije.

Zelo prilagodljiva rešitev

Ščiti tudi pred največjim zabeleženim DDoS prometom.

24/7 podpora

Strokovnjaki DDoS centra za varnostne operacije so na voljo po telefonu ali e-pošti.

Prilagodljivi pogoji

Zadovoljite poslovne potrebe s pavšalnimi mesečnimi naročninami in dodatnimi storitvami.

Mesečna poročila

Priprava in posredovanje mesečnih poročil o DDoS aktivnostih.

DDoS zaščita

Zagotovite si varnost za svoje podjetje

Želite izvedeti več o tem, kako lahko Telemach DDoS rešitve zaščitijo vašo organizacijo pred spletnimi grožnjami?
Pokličite nas na 070 700 700 ali nam pišite na [email protected].