Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

UPRAVLJAN VIRTUALNI ZASEBNI STREŽNIK (VPS)

Zagotovite si najvišjo raven prilagodljivosti in razširljivosti.

Pravo rešitev poiščemo tako za zahtevna poslovna okolja kot za majhna ali srednje velika podjetja, ki si prizadevajo znižati skupne stroške lastništva s stroškovno učinkovitimi namenskimi informacijskimi viri.

NADZOR

Vključuje nadzorno ploščo, kjer lahko hitro zaženete storitve in tudi sami upravljate virtualno okolje.

NEPREKINJENO POSLOVANJE

Zagotavljamo najvišje hitrosti in 99,99-odstotno zanesljivost.

PRILAGODLJIVOST

Z upravljanim virtualnim zasebnim strežnikom na platformi Mainstream Cloud si boste zagotovili prilagodljive storitve za vse aplikacije

UPRAVLJAN VIRTUALNI ZASEBNI STREŽNIK

Izbirajte med 8 podatkovnimi centri v Evropi s podporo 24/7

Virtualni zasebni strežnik je storitev, ki temelji na virtualizaciji in uporabnikom omogoča, da prek interneta dostopajo do virtualiziranih strežniških virov (procesor, pomnilnik, disk). S pomočjo tehnologije virtualizacije so posamezni fizični strežniki razdeljeni v zasebna strežniška okolja z namenskimi sistemskimi viri in infrastrukturo. To pomeni, da imate nad svojim virtualnim okoljem boljši nadzor kot pri drugih rešitvah, kakršna je na primer deljeno gostovanje (shared hosting).Pri Telemachu vam možnost upravljanega virtualnega zasebnega strežnika nudimo v 8 različnih podatkovnih centrih v Evropi in smo vam vse dni v letu na voljo 24 ur na dan.Upravljan virtualni zasebni strežnik (VPS)

Primerna za podjetja, ki:

morajo zagotoviti višjo varnost okolja IT in zanesljivost,
ne želijo vlagati v lastne fizične strežnike,
želijo ohraniti nadzor nad svojimi strežniki, ne da bi jih morali deliti z drugimi uporabniki,
želijo povečati prilagodljivost poslovanja z dodajanjem novih strežnikov na zahtevo.
Pišite nam Pišite nam
VPS

V naši ponudbi tudi

Upravljan virtualni podatkovni center

V virtualnem podatkovnem centru (VDC) so podobno kot v fizičnem podatkovnem centru nameščene komponente informacijske infrastrukture, kot so procesorji, shramba in omrežni gradniki. Infrastrukturo upravlja ponudnik storitev v oblaku, ki uporabnikom na zahtevo omogoča dostop do virov v oblaku. Te vire je mogoče ob nenadno povečanih zahtevah preprosto dodati, zaradi česar je virtualni podatkovni center prava izbira za rastoča podjetja.

UPRAVLJAN VIRTUALNI PODATKOVNI CENTER

Upravljan virtualni podatkovni center v oblaku Mainstream Cloud

Telemach ponuja vodilne storitve VPS in VDC, ki jih zagotavlja s platformo Mainstream Cloud podjetja Mainstream. Mainstream Cloud vam omogoča, da svoje aplikacije skoraj brez naporov prenesete v varno okolje v oblaku ter ob tem ohranite popoln nadzor nad svojimi virtualnimi viri. Če to potrebujete, lahko upravljanje strežnikov predate v roke izkušenim strokovnjakom in tako izboljšate storilnost zaposlenih v oddelku za informacijske tehnologije. Vaša infrastruktura v oblaku Mainstream Cloud je zasnovana, da zagotavlja najvišjo raven razpoložljivosti za vse vrste delovnih nalog. Poleg tega vam ni treba skrbeti za vzdrževanje strojne infrastrukture in se lahko osredotočite na upravljanje funkcionalnosti virtualnega podatkovnega centra, za kar vam je na voljo intuitivni portal, ki je enostaven za uporabo.Upravljan virtualni podatkovni center (VDC)

Najboljša izbira za podjetja, ki:

prehajajo iz lokalnega okolja v okolja v oblaku,
ne želijo vlagati v izgradnjo in vzdrževanje podatkovnega centra na svoji lokaciji,
želijo omogočiti hitro dodajanje strežnikov in razširiti svojo infrastrukturo v skladu s spreminjajočimi se zahtevami,
morajo zagotavljati višjo stopnjo varnosti za poslovno kritične podatke in aplikacije.
Pišite nam Pišite nam
VPS

Prednosti Platforme Mainstream Cloud

Lokacije po vsej JV Evropi

Z 8 najsodobnejšimi podatkovnimi centri, vključno s podatkovnimi centri v Sloveniji in na Hrvaškem, platforma Mainstream Cloud poleg več možnosti gostovanja ponuja vrhunsko povezljivost v celotni JV Evropi.

Strojna in programska oprema za zahtevna poslovna okolja

Platforma uporablja le najkakovostnejšo opremo za zahtevna poslovna okolja zaupanja vrednih globalnih proizvajalcev, kot so Dell, NetApp, Cisco, Citrix, Fortinent, Juniper in VMware.

Tehnologija VMware

Platforma temelji na arhitekturi VMware in je ustvarjena za zahtevne poslovne delovne obremenitve. VMware Cloud Director vam zagotovi dostop do številnih možnosti za varnost, prilagodljivost in nadzor v vašem okolju v oblaku.

Zanesljive rešitve po meri

Vse rešitve Mainstream Cloud je mogoče prilagoditi vašim potrebam in vključujejo strokovno podporo, da se lahko osredotočite na svoje poslovanje.

Tu smo za vas

Pogovorimo se o vaših potrebah

Niste prepričani, ali vaše podjetje potrebuje upravljan virtualni zasebni strežnik ali upravljan virtualni podatkovni center? Pogovorite se z nami o svojih poslovnih zahtevah, delite z nami svoja vprašanja in za svoje podjetje izberite pravo možnost v oblaku.