Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) – Upravljano programsko opredeljeno omrežje

SD-WAN je tehnološka rešitev, ki uporablja programsko opredeljeno omrežje za povezovanje podjetij na različnih lokacijah, kot so podružnice, oddaljene pisarne in oblak. SD-WAN omogoča organizacijam, da upravljajo svoje omrežje na bolj prilagodljiv, varnejši in učinkovitejši način.

Zmogljivost in razpoložljivost

Tehnologija omogoča boljšo zmogljivost in razpoložljivost omrežja z uporabo več povezav hkrati, ki so lahko fizične ali virtualne, in upravljanjem prometa na podlagi aplikacij.

Prilagodljivost

SD-WAN omogoča boljšo prilagodljivost omrežja, saj lahko uporabniki omrežje prilagajajo glede na svoje potrebe in zahteve aplikacij. Na ta način lahko prilagodijo kakovost storitev (QoS) in upravljanje prometa glede na specifične potrebe aplikacij.

Centralizirano upravljanje

SD-WAN omogoča centralizirano upravljanje in nadzor omrežja prek enotnega uporabniškega vmesnika, kar olajša konfiguracijo, spremljanje, diagnostiko in upravljanje omrežja na različnih lokacijah.

Zasebnost in varnost

SD-WAN vključuje napredne varnostne funkcionalnosti, kot so šifriranje podatkov, požarni zidovi, varnostne politike na ravni aplikacij in nadzor dostopa. S tem se zagotavlja varnost podatkov in zaščita omrežja pred grožnjami.

SD-WAN, povezuje, prilagaja in upravlja - tudi v oblaku!

Z analizo vaših potreb in tesnim sodelovanjem z vami bomo zagotovili, da bo storitev SD-WAN ustrezala vašim prednostnim poslovnim nalogam. S tem boste vaši organizaciji zagotovili nemoteno delovanje!

Pokličite nas na 071 700 700 ali nam pišite na [email protected].

Storitev »SD-WAN« je najboljša izbira za:

1.

Podjetja z razpršenimi lokacijami, ki potrebujejo zanesljivo in učinkovito povezavo med temi lokacijami.

2.

Podjetja, ki uporabljajo oblak. Z oblakom zagotovite varno, zanesljivo povezavo, optimizirate dostop in omogočite enostavno širjenje omrežja na nove oblačne storitve.

3.

Organizacije, ki potrebujejo visoko razpoložljivost. SD-WAN omogoča združevanje več povezav, kar zagotavlja redundanco in višjo razpoložljivost omrežja.

4.

Podjetja, ki želijo izboljšati varnost, saj vključuje SD-WAN napredne varnostne funkcionalnosti, kot so šifriranje podatkov, požarni zidovi in nadzor dostopa.

SD WAN

Ključne lastnosti »SD-WAN«

Programska opredelitev.
Boljša zmogljivost in razpoložljivost.
Inteligentno usmerjanje prometa.            
Visoka stopnja zasebnosti in varnosti.
Centralizirano upravljanje.                                          
Avtomatizacija.                                                                  
Nižji stroški.
Album covers

IKT STORITVE

Značilnosti arhitekture

SD WAN

Za vas imamo rešitev »SD-WAN«!

SD-WAN je privlačna možnost za organizacije, ki želijo izboljšati zmogljivost, prilagodljivost, varnost in učinkovitost svojega omrežja.

S to tehnologijo lahko organizacije bolje izkoristite svoje omrežne vire, zmanjšate stroške in zagotovite boljšo uporabniško izkušnjo.