Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

IT svetovanje

Počasni in zastareli sistemi? Naraščajoči stroški infrastrukture? Varnostna tveganja? Pravilen IT pristop vam lahko olajša življenje in poveča učinkovitost vašega poslovanja.

IT svetovanje

Posodobite IT, zmanjšajte stroške in povečajte vrednost.

Iščete načine za izboljšanje svoje infrastrukture IT in želite z manj doseči več? Telemach vam z uporabo preverjenih metodologij in najnovejšo digitalno tehnologijo prinaša strokovno znanje za doseganje vaših ciljev s prilagojenimi priporočili. Pri tem smo se povezali z družbo Mainstream in njihovimi priznani strokovnjaki, ki zagotavljajo različne vrste oblakov.

Načrt posodobitve IT

Zagotovite si priporočila za preoblikovanje obstoječe IT z uporabo sodobnih tehnologij in arhitektur, ki bodo izboljšale agilnost in učinkovitost vaše infrastrukture.

Prihranek pri stroških

Prepoznajte potencialne prihranke pri stroških in si zagotovite učinkovit izkoristek virov v oblaku.

Načrt v oblaku

Naučite se, kako se preseliti na zasebne in javne platforme v oblaku na način, ki najbolj ustreza vaši infrastrukturi in zahtevam vaših procesov in uporabnikov.

Posodobljene aplikacije

Pridobite oceno arhitekture svoje aplikacije in nasvete, kako agilnost dvigniti na višjo raven, vključno s krajšimi cikli izdaj in prenovo arhitekture.

IT SVETOVANJE

BREZPLAČNO ZAČETNO SVETOVANJE

Pripravljeni ste preoblikovati IT in ne veste, kako začeti

V 2 urah boste pridobili osnovne nasvete, kako izboljšati razpoložljivost infrastrukture in zmogljivost svojih sistemov ter hkrati znižati operativne stroške.

OPTIMIZACIJA STROŠKOV

Prizadevate si ohraniti nadzor nad svojim proračunom

V 8 urah boste pridobili natančno sliko stroškov ter priporočila za optimizacijo stroškov in preoblikovanje arhitekture IT za dolgoročne prihranke.

POSODOBITEV INFRASTRUKTURE IN APLIKACIJ

Postanite agilnejši, bolj prilagodljivi in učinkovitejši.

Prva izbira je strateška modernizacija. V 10 urah boste dobili priporočila za selitev svojih zastarelih aplikacij in infrastrukture v oblak na načine, ki ustrezajo vašim poslovnim in proračunskim ciljem ter potrebam strank.

Sodelovanje

Partnerstvo Telemach & Mainstream

Telemach in Mainstream sta članici skupine United Group in sodelujeta pri zagotavljanju inovativnih digitalnih izkušenj, izdelkov ter rešitev podjetjem po vsej regiji.

Ne veste, katero storitev izbrati? Pokličite nas na 070 700 700 ali nam pišite na [email protected].

ZAKAJ IT SVETOVANJE Z MAINSTREAMOM?