Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Za vas ustvarjamo preprosto dostopen svet digitalnih in mobilnih komunikacij

Podjetje Telemach Slovenija je vodilni ponudnik plačljivih video vsebin ter fiksnega interneta in že vrsto let najhitreje rastoči operater mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z gigabitnimi hitrostmi v priljubljenih paketih VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji. Telemach Slovenija je tudi dobitnik več mednarodnih priznanj, tudi za najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji (Umlaut).

Telemach Slovenija je del skupine United Group, ki posluje v osmih državah jugovzhodne Evrope s telekomunikacijskimi operaterji SBB v Srbiji, Telemach na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori, Vivacom v Bolgariji, Nova v Grčiji, operaterjem satelitske televizije Total TV ter NetTV Plus, vodilnim ponudnikom telekomunikacijskih storitev za uporabnike, ki živijo v tujini.

Del skupine United Group so tudi United Media s svojimi najbolj gledanimi športnimi, filmskimi, otroškimi in drugimi programi v regiji – Sport klub, Nova, N1, Cinemania, Ultra, Mini ultra, Lov in ribolov ter Grand, CAS media kot regionalna agencija za prodajo oglasnega prostora na športnih programih Sport klub in vodilnih tujih tematskih programih ter razvojni center United Cloud.

United Group je v lasti vodilnega mednarodnega investicijskega sklada BC Partners.

Razišči

Telemach Slovenija