Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Person

Tomislav Čizmić

predsednik poslovodstva družbe

Tomislav Čizmić je mednarodno uveljavljen manager z več kot 25-letnimi vodstvenimi izkušnjami. Med letoma 2017 in 2023 je vodil poslovni sistem Mercator in družbo popeljal skozi proces poslovne preobrazbe, digitalizacije poslovnih procesov ter krepitve blagovne znamke. Njegovo vodenje največjega regijskega trgovca so zaznamovali poslovna in finančna transformacija, zgodnje prepoznavanje razvojnih priložnosti in pospešena digitalizacija poslovnega sistema. Tomislav Čizmić je po izobrazbi magister ekonomije, sicer pa je svoje znanje nadgrajeval v Evropi in na Japonskem. Leta 2022 je začel drugi mandat kot član UEFA komisije za nacionalne zveze.


Zavezan je k nadaljnjemu razvoju tržnega položaja Telemach Slovenija, krepitvi moči blagovne znamke ter zagotavljanju odlične uporabniške izkušnje. 


V prostem času igra nogomet, je tudi član slovenske veteranske ekipe UEFA, ki je v glavnem sestavljena iz nekdanjih slovenskih reprezentantov, obožuje pa tudi petje in občasno nastopa s svojim orkestrom.

Person

Marko Šter

član poslovodstva družbe (Odgovoren za korporativne zadeve)

Marko Šter se je zaposlil pri Telemachu leta 1998 kot direktor oddelka za informacijske tehnologije in kasneje kot tehnični direktor. V vmesnem času je opravljal tudi funkcijo direktorja podjetja Ljubljanski kabel in bil član več nadzornih svetov podjetij, ki so del skupine Telemach. Leta 2011 je nastopil funkcijo generalnega direktorja podjetja Telemach, trenutno pa kot član poslovodstva družbe vodi korporativne zadeve.

Marko je zaključil študij MBA na IEDC Bled. V prostem času se dejavno ukvarja s športom, saj je član Golf kluba Eagle, Jadralnega kluba Ljubljana in Triatlonskega kluba Ljubljana.

Person

Urška Kos

Članica poslovodstva družbe (odgovorna za področje financ in računovodstva)

Urška Kos se je v Telemachu zaposlila leta 2000 in od takrat delovala na področjih financ in kontrolinga. Leta 2009 je postala finančna direktorica. Trenutno vodi finančni sektor ter zaledno službo. V tem obdobju je dejavno sodelovala pri prevzemih in integraciji družb, ki so postale del skupine Telemach.

Rodila se je v Ljubljani. Po končani gimnaziji je diplomirala na ljubljanski Ekonomski fakulteti, smer denarništvo in finance.

V zimskem času rada smuča, v toplejših letnih časih rada igra tenis. Navdušuje se nad plesom, gledališčem, opero in baletom.