Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 03.02.2019. 23:00:00

Z aplikacijo EON Smart TV do boljše uporabniške izkušnje pri gledanju televizije

Telemach je prvi telekomunikacijski operater na slovenskem trgu, ki je omogočil spremljanje vsebin z aplikacijo EON Smart TV za pametne televizorje. Z edinstveno aplikacijo, ki jo imetniki pametnih televizorjev nove generacije ali pretočnih naprav enostavno prenesejo iz trgovine z aplikacijami, lahko uporabniki uživajo v celotni ponudbi programov in vseh naprednih možnostih platforme EON. Pri tem ne potrebujejo dodatne opreme, saj zadošča kar obstoječi televizijski daljinski upravljalnik.

Telemach je kot prvi telekomunikacijski operater v Sloveniji omogočil spremljanje vsebin z aplikacijo za pametne televizorje. Aplikacija EON Smart TV je na voljo za imetnike pametnih televizorjev nove generacije in pretočnih naprav, ki slednjo enostavno prenesejo iz trgovine z aplikacijami in jo aktivirajo na uporabniškem portalu Moj Telemach. Informacije o modelih pametnih televizorjev in pretočnih napravah, ki podpirajo aplikacijo, lahko uporabniki najdejo na Telemachovi spletni strani.

Aplikacija uporabnikom omogoča uživanje v celotni ponudbi programov, med drugim je v EON programskih shemah vključenih več kot 70 HD programov, ter vseh naprednih možnostih platforme EON. Mednje sodijo ogled vsebin za do 7 dni nazaj na izbranih programih, dostop do največjega Video kluba z več kot 14.000 priljubljenimi filmi in serijami, ki so naročnikom paketov EON na voljo brez doplačila, enostaven programski vodič, zaustavitev televizije v živo ter možnost ustvarjanja lastnih seznamov programov. Pri tem ne potrebujejo dodatnega zunanjega sprejemnika ali daljinskega upravljalnika, temveč lahko uporabijo zgolj svoj obstoječi televizijski daljinski upravljalnik.

Storitve televizije EON so na voljo tudi tistim uporabnikom, ki nimajo možnosti za priklop na Telemachovo omrežje, saj za uporabo aplikacije EON Smart TV potrebujejo le ustrezno televizijsko ali pretočno napravo ter dostop do spleta, ne glede na izbranega ponudnika internetne povezave.

Edinstvena aplikacija EON Smart TV je vključena v vse tri pakete EON, za katere je Telemach pripravil posebno akcijo za nove naročnike.