Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 05.05.2016. 22:00:00

Telemachu zaupa že 350 tisoč mobilnih uporabnikov

Telemach je v svojo družino sprejel 350 tisočega uporabnika mobilne telefonije. Ob menjavi mobilnih operaterjev se sicer za Telemachove storitve odloči več kot 40 odstotkov uporabnikov, kar kaže na to, da je Telemach najhitreje rastoči mobilni ponudnik na našem telekomunikacijskem trgu in pridobiva vse večje zaupanje potrošnikov.

Mobilni operater Telemach, ki je lansko leto s prevzemom Tušmobila vstopil na trg mobilnih operaterjev, je danes dosegel nov mejnik – 350.000 uporabnikov mobilne telefonije. Po zadnjih podatkih Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) je Telemach najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Skoraj polovica uporabnikov se namreč pri menjavi mobilnega operaterja odloči za mobilni paket iz Telemachove družine VEČ. Konec leta 2015 je sicer tržni delež aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Telemachu znašal 14,1 odstotka.

Neprestana rast števila uporabnikov je med drugim rezultat uspešne prenove in izgradnje zanesljivega mobilnega omrežja. Prenovljeno Telemachovo omrežje 3G namreč zajema 99-odstotnopokritost prebivalstva, medtem pa novo omrežje 4G/LTE dosega že več kot 80 odstotkov prebivalstva. Dodatno zanesljivost omrežja zagotavlja tudi brezplačno gostovanje v nacionalnem omrežju, ki je vključeno v vseh treh paketih družine VEČ. Med slednjimi Telemachovi uporabniki največkrat izberejo paket ŠE VEČ, ki je na voljo od 12 evrov na mesec za naročnike fiksnih storitev in 15€ za ostale.

Med paketi VEČ, ki so trenutno najbolje prodajani mobilni paketi na trgu, uporabniki poleg paketa ŠE VEČ izbirajo še med paketoma VEČ in NAJVEČ. Telemachova mobilna ponudba vključuje tudi uporabo dodatnih storitev UNIFI in D3GO. Slednja zagotavlja gledanje televizije na mobilnih napravah, UNIFI pa omogoča prihranek pri prenosu podatkov, saj se mobilni telefon samodejno poveže na več kot 250.000 brezžičnih UNIFI točk, ki omogočajo internetne storitve doma in v regiji.

OGLEJTE SI PAKETE VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ