Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 22.11.2021. 23:00:00

Telemachovi uporabniki platforme TIDAL odslej izključno z glasbo v kakovosti zvoka HiFi

Globalna storitev pretočne glasbe TIDAL, ki je v Sloveniji del Telemachove ponudbe, odslej svojim uporabnikom ponuja samo glasbo v kakovosti zvoka HiFi. TIDAL Premium je namreč brez doplačila nadgrajen v TIDAL HiFi, medtem ko dosedanji paket TIDAL HiFi postaja TIDAL HiFi Plus.

Tidal HiFi zagotavlja zvok najvišje kakovosti in brez izgub ter s tem pristnejšo izkušnjo poslušanja. Paket je bogatejši tudi za TIDAL Radio, ki ponuja posebne oddaje z znanimi izvajalci in vplivneži. Na voljo so tudi originalni seznami, ki jih skrbno sestavlja ekipa TIDAL-a.

Telemachovi uporabniki lahko na platformi TIDAL dostopajo že do več kot 80 milijonov skladb različnih glasbenih zvrsti in izvajalcev, tudi slovenskih, in do več kot 350.000 video posnetkov v kakovosti HD. Tu so še ekskluzivne video vsebine, nastopi v živo, intervjuji z glasbenimi zvezdami, podcasti, poslušanje novih albumov, druženje in srečanja z izvajalci.

V vseh vsebinah lahko uporabniki uživajo brez prekinitev in oglaševanja, z ali brez interneta, prek mobilnega telefona, tablice, računalnika, SMART TV in Bluetooth naprave. Ustvarijo lahko tudi svoje avdio in video sezname predvajanja.

Paket TIDAL HiFi je brez doplačila vključen v Telemachov mobilni paket NAJVEČ in fiksni paket EON Premium. Za tiste, ki do 31. 12. 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za katerikoli paket EON ali VEČ pa je prav tako brez doplačila na voljo za čas trajanja pogodbene obveznosti.