Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

OMREŽJE | 11.04.2022. 22:00:00

Telemachovi fiksni paketi EON postajajo najhitrejši na slovenskem trgu

Telemach občutno dviguje internetne hitrosti v vseh svojih fiksnih paketih EON, ki tako postajajo najhitrejši trojčki na slovenskem trgu. Nove hitrosti so posledica Telemachovega vlaganja v GIGA omrežje, ki sedaj uporabnikom v paketih EON Premium omogoča hitrost kar do 1 Gbps, z nadaljnjim nadgrajevanjem pa želijo v prihodnosti doseči hitrosti tudi do 10 Gbps. Tako kot vedno bodo sprememb deležni novi in obstoječi uporabniki, povišanje hitrosti pa bo samodejno in postopno do konca aprila.

Paketi EON, poslovni paketi Biznis, paketi Biz Net in Biz DUO prinašajo občutno višje internetne hitrosti, povišujejo pa se hitrosti prenosa podatkov od in do uporabnika (upload in download). V paketu  EON Premium se tako hitrost z obstoječih do 600/60 povišuje na kar do 1000/100 Mbps, v paketu EON Full z do 300/30 na do 500/50, v EON Light pa z do 150/15 na do 200/20. Podrobnosti o spremembah si lahko preberete tukaj.

»Pri Telemachu še naprej upravičujemo sloves podjetja, ki ne sledi zgolj trendom, ampak jih postavlja. Zavedamo se, da si naši uporabniki želijo vedno več in to pomeni tudi vedno višje internetne hitrosti. S tem, ko smo zasebnim uporabnikom ponudili hitrost do 1 Gbps, smo storili nov revolucionaren korak, podobnega kot pred kratkim na trgu mobilne telefonije, ko smo v kar dveh paketih ponudili popolno neomejenost prenosa podatkov. Takšne napredne poteze nam omogočajo nadaljnjo rast na trgu, saj naši uporabniki prepoznavajo kakovost storitev,« je dejal predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina.

Višje hitrosti v paketih EON pri Telemachu omogočajo s stalnim nadgrajevanjem njihovega GIGA omrežja, največjega omrežja nove generacije v Sloveniji, s katerim odgovarjajo na vse zahtevnejše potrebe uporabnikov in sledijo najnovejšim komunikacijskim trendom. Ta pokriva že več kot 390.000 gospodinjstev, pri njegovi nadgradnji pa se osredotočajo na tehnologiji DOCSIS 3.1 ter XGSPON, ki bosta uporabnikom omogočali hitrosti kar do 10 Gbps.

Ne le z višjimi internetnimi hitrostmi, pri Telemachu pakete EON vseskozi nadgrajujejo tudi sicer. Tako ves čas povečujejo svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 22.000 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, prav tako v svojo ponudbo ves čas dodajajo programe v visoki ločljivosti.

O Telemachovi uspešnosti pričajo številna priznanja v zadnjem obdobju. Tako je podjetje tudi v leto 2022 vstopilo s pomembnima nagradama – za najhitrejše fiksno in 5G omrežje v SlovenijiTo so uradno potrdile meritve s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest®. Telemach je vodilni ponudnik plačljivih televizijskih vsebin in fiksnega širokopasovnega interneta, prav tako pa že dolga leta tudi najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.