Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

OMREŽJE | 01.09.2020. 22:00:00

Telemach že drugič prejel certifikat za najboljše mobilno in fiksno omrežje

Potem ko je družba Telemach v začetku leta prejela certifikat za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji, ji ga je mednarodno podjetje Umlaut, ki opravlja neodvisne raziskave, podelilo še drugič zapored. Pametna vizija in več kot 100 milijonov naložb v razvoj fiksnega širokopasovnega in mobilnega omrežja dokazujeta, da Telemach uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponuja najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev.

Minuli meseci so potrdili, kako zelo pomembne so telekomunikacije. Zaradi spremenjenih uporabniških izkušenj in digitalizacije družbe so potrebna vedno bolj zmogljiva omrežja, hkrati pa se je med epidemijo še toliko bolj pokazalo, kako močno so telekomunikacije vpete v vse segmente, med drugim so vitalnega pomena za delovanje institucij. Odzivnost in stabilnost omrežja sta torej ključnega pomena, saj omogočata nemoteno delovanje marsikatere storitve.

Podjetje Umlaut, ki je že lani raziskovalo področje telekomunikacij v Sloveniji, je meritve opravljalo tudi v preteklih šestih mesecih. Tudi tokrat se je izkazalo, da ima najboljše fiksno širokopasovno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji podjetje Telemach – največji ponudnik plačljivih video vsebin na trgu, drugi največji ponudnik dostopa do širokopasovnega interneta ter najhitreje rastoči ponudnik mobilnih storitev.

»Drugi zaporedni certifikat je res laskavo priznanje, dokaz, da podjetje ne spi na lovorikah, ampak nenehno stremi na napredku in izboljšavam, saj lahko le na ta način izkušnja naših uporabnikov še naprej ostaja najboljša. Certifikat je rezultat nenehnih vlaganj v omrežje, da je to stabilnejše, vedno bolj kakovostno ter omogoča uporabo naprednih tehnologij,« je ob »virtualnem« prejemu nagrade iz rok Hakana Ekmena, predsednika uprave družbe Umlaut, dejal Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.