Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 06.02.2019. 23:00:00

Telemach združuje zabavo in učenje z aplikacijo Hopster in risankami za najmlajše

Telemach z dodajanjem novih raznolikih in visokokakovostnih vsebin otrokom in njihovim staršem odpira vrata v brezmejni svet domišljije. Najmlajšim gledalcem bo odslej v sklopu Video kluba na voljo več sto epizod skrbno izbranih in nagrajenih risank, za zabavno in učinkovito učenje pa bo poskrbela edinstvena interaktivna aplikacija Hopster.

Telemach je svojo ponudbo za najmlajše gledalce razširil z raznolikimi in skrbno izbranimi vsebinami, ki so namenjene tako zabavi kot tudi spodbujanju učenja. Telemachov Video klub je odslej bogatejši za več sto epizod sinhroniziranih risank, prvič v Sloveniji pa je na voljo tudi vodilna platforma Hopster.

Hopster je posebej zasnovan za otroke med drugim in šestim letom starosti. Poučne vsebine v slovenskem jeziku obsegajo tako risanke, kot so Pujsa Pepa, Telebajski in Zgodbe iz hišice na drevesu, kot tudi številne izobraževalne igre, uganke ter priljubljene otroške pesmi. Z aplikacijo Hopster proces učenja postane zabaven, združevanje vizualnega in slušnega stila učenja pripomore k hitrejšemu pomnjenju, hkrati pa otrok ob tem razvija tudi koncentracijo in krepi spomin.

»Danes, ko vse več otrok odrašča ob televiziji in pametnih napravah, je pomembno, da jim ne ponudimo le raznolikega in zabavnega programa, temveč predvsem vsebine, ki so poučne in znajo zadržati njihovo pozornost. Hopster nudi prav to. Tako najmlajšim gledalcem prinašamo visokokakovostne in izbrane vsebine ter novo digitalno igralnico z interaktivnimi vsebinami, s katerimi bodo popolnoma brez skrbi in ki jim bodo spodbudili željo po učenju,« je ob predstavitvi novosti povedala Greta Cof, vodja marketinga in korporativnega komuniciranja.

V času promocijskega obdobja, ki traja do 30. aprila, bo aplikacija Hopster Telemachovim naročnikom na voljo brez doplačila, vsi uporabniki paketov EON in aplikacije EON Smart TV pa bodo lahko do kataloga vsebin Hopster dostopali z uporabniškim računom Moj Telemach. Po koncu promocijskega obdobja bo Hopster vključen v pakete EON Full in Premium; z aplikacijo EON Smart TV pa bo na voljo tudi imetnikom paketov Gold, Gold Extra, Gold Premium ter Total TV Premium. Ostali uporabniki bodo lahko dostop dokupili za 4,90 EUR mesečno.