Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

ŠPORT | 22.03.2016. 23:00:00

Telemach z novo dveletno pogodbo s KZS daje poudarek reprezentanci in mlajšim selekcijam

S podpisom dveletne pogodbe o sodelovanju ostaja Telemach, vodilni kabelski in tretji največji mobilni operater v Sloveniji, ostaja generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije.

Nova dveletna pogodba o sodelovanju prinaša tudi nekaj sprememb, saj bo Telemach več sredstev in pozornosti namenil razvoju ter izvedbi programov za mlajše selekcije ter žensko in moško člansko izbrano vrsto, ki se bo letos potegovala za uvrstitev na EuroBasket 2017. Zato od prihodnje sezone naprej Telemach več ne bo glavni sponzor državnega prvenstva, po katerem nosi ime tudi državno prvenstvo.

Odločitev je ob podpisu nove pogodbe pojasnila Ditka Maučec, direktorica marketinga in produktov pri Telemachu»Kljub uspešnemu sodelovanju v zadnjih letih in zadovoljstvu na obeh straneh, smo v zadnjem obdobju močno razširili portfelj naših sponzorstev, ki tako pokrivajo športno dogajanje skozi celotno leto. Ker si želimo ostati povezani s košarko, kjer imamo spontani priklic blagovne znamke velik, smo se odločili, da še naprej ostanemo generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije. Osredotočali se bomo na različne reprezentančne selekcije in naše aktivacije usmerili na vzpodbujanje ter aktivacijo mladih v ta prelep šport.«

»Na Košarkarski zvezi Slovenije smo izredno veseli, da je tako pomemben in dolgoleten partner še naprej zainteresiran za nadaljnje sodelovanje ter da si delimo podobne vrednote in vizijo. Poleg vseh reprezentanc bo podjetje Telemach v prihodnje svoja sredstva vlagalo v naše projekte za mlade. To je le še dodaten znak, da so naši napori, ki jih vlagamo v košarkarski podmladek, opaženi in cenjeni. Vodstvu Telemacha se zahvaljujem za zaupanje in zagotavljam, da bomo na KZS naredili vse, da bo sodelovanje uspešno za obe strani,« je dodal Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije.

Podjetje Telemach je sponzor Košarkarske zveze Slovenije od leta 2004, ko je podjetje postalo nosilec imena državnega prvenstva – Lige Telemach.