Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 25.09.2019. 22:00:00

Telemach z mobilno ponudbo v štirih letih spremenil slovenski trg mobilne telefonije

Mobilni paketi družine VEČ so pred štirimi leti ugledali luč sveta in še danes veljajo za transparentne in vsebinsko bogate pakete po dostopni ceni, zasnovane na prenosu podatkov in delujoče na najsodobnejšem mobilnem omrežju. Po številu uporabnikov je Telemach že štiri leta najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, ki se ponaša tudi z najbolje prodajanim paketom na trgu ŠE VEČ in paketom NAJVEČ, ki omogoča neomejeno količino prenosa podatkov.

Telemachovi mobilni paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ po štirih letih sledijo svojemu izhodiščnemu poslanstvu, ki temelji na veliki količini prenosa podatkov, preglednosti, vključenosti dodatnih storitev in brezhibnem mobilnem omrežju. V štirih letih se je v paketih znatno povečala količina prenosa podatkov vse do neomejene količine v paketu NAJVEČ in kar 50 GB v paketu ŠE VEČ. Razlog za zadovoljstvo uporabnikov so tudi izboljšave in bogatenje paketov, ki so jih vedno deležni tudi obstoječi uporabniki, ki tako vedno znova uživajo v vsebinsko bogatejših paketih.

Pakete družine VEČ odlikuje dejstvo, da prenosa podatkov pa v paketih ni treba doplačati niti po preseženi zakupljeni količini, saj se v tem primeru zmanjša le hitrost prenosa. Poleg tega prav vsi paketi vsebujejo mobilno televizijo EON in storitve omrežja UNIFI in UNIFI TRAVEL, ki omogoča brezplačno WiFi povezavo po vsem svetu. Pri Telemachu ob tem na mobilnih paketih ponujajo dodatne popuste pri mesečni naročnini v primeru povezovanja fiksnih storitev, najnovejši družinski popusti pa omogočajo povezovanje do štirih uporabnikov mobilnih storitev in posledično letni prihranek družine tudi do 288 evrov.

Sto milijonske investicije za najsodobnejše mobilno omrežje

Ob začetku ponudbe mobilnih paketov družine VEČ je Telemach izvedel tudi popolno prenovo obstoječega mobilnega omrežja in obenem zgradil lastno mobilno omrežje, ki omogoča nemoteno delovanje storitev ter brezskrbnost uporabnikov. Če se je pred štirimi leti pokritost prebivalstva Slovenije s signalom LTE+ začela pri 80 %, pokritost danes znaša že 98 %. Telemach je z izgradnjo lastne mreže postavil temelje za nenehno izpopolnjevanje ter nadgrajevanje mobilnega omrežja in njegovo stabilnost tako danes kot v prihodnosti.

Zadovoljstvo in zaupanje uporabnikov kaže rast tržnega deleža

Telemachovo mobilno ponudbo so slovenski uporabniki sprejeli hitro, saj operater velja za najhitreje rastočega v zadnjih štirih letih. Tržni delež se je v relativno kratkem času povečal iz 13% na 22% – odstotkov, kar priča o stalni rasti in napredku. »Pred štirimi leti smo na trgu predstavili pakete VEČ, ki so še vedno pregledni, enostavni in primerni za različne zahteve uporabnikov. Z nadgradnjo paketa NAJVEČ z neomejeno količino prenosa podatkov, družinskimi popusti in možnostjo povezovanja ne samo s fiksnimi temveč tudi le na področju mobilnih storitev smo postali narekovalci trendov. Pri nadgradnjah vedno poskrbimo tudi za obstoječe naročnike, saj cenimo njihovo zvestobo in jim želimo ponuditi najboljše storitve. Prepričana sem, da imamo najbolj celovito in vključujočo mobilno ponudbo v Sloveniji, ki preprečuje neželene dodatne stroške uporabnikov, obenem pa omogoča neomejeno zabavo in koriščenje tehnologije. Verjamem, da se v iskreni želji po dobrobiti uporabnikov skriva formula za naš uspeh, ki ga želimo nadgrajevati tudi v prihodnosti,« obdobje zadnjih štirih let komentira Ditka Maučec, članica poslovodstva Telemacha, odgovorna za področji razvoja produktov in marketinga.

»Naša vizija je biti prva izbira uporabnikov, tako pred štirimi leti kot tudi danes. Še naprej vlagamo v tehnologijo, omrežje in znanje zaposlenih, da bomo storitve na vrhunski ravni lahko omogočali tudi v prihodnosti. Pred nami je obdobje, ko želimo še naprej rasti na trgu in odkrivati nova področja, kjer lahko ponudimo svoje storitve,« poudarja Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.

Odslej možna tudi uporaba storitev VoLTE

Naročniki paketov ŠE VEČ in NAJVEČ, ki uporabljajo mobilni telefon Huawei P30 ali Huawei P30 Pro, lahko od danes uporabljajo storitev VoLTE. Možnost uporabe uporabniki vključijo z brezplačnim SMS sporočilom »VOLTE VKLOP« na številko 7070. Glede na posodobitve proizvajalcev na slovenskem trgu bodo postopoma dodani tudi ostali modeli mobilnih telefonov, s tem pa bo vse več uporabnikom omogočena uporaba storitve.