Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 06.09.2019. 22:00:00

Telemach vsem uporabnikom še naprej zagotavlja vrhunske mobilne storitve

Kot so poročali nekateri mediji, je Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije z odločbo napovedala, da bo Telemachu 30. septembra letos odvzela frekvenco 5 MHz parnega spektra v pasu 2100 MHz. Omenjeno frekvenco je Telemach pridobil s prevzemom Tušmobila, temu pa je bila podeljena še v času njegovega poslovanja. Telemach sporoča, da je bojazen, da uporabniki po tem datumu ne bodo mogli uporabljati mobilnih storitev, odveč.

Telemach že vrsto let izvaja potrebne tehnične in administrativne ukrepe z namenom, da bi svojim uporabnikom zagotovil najnaprednejše in najkakovostnejše mobilne storitve. V zadnjih petih letih je mobilni operater vložil več kot 100 milijonov evrov tako v širitev in nadgradnjo obstoječega fiksnega in mobilnega omrežja kot tudi v nadgradnjo za naslednjo generacijo mobilnih komunikacij. Vzpostavil je najmodernejše mobilno omrežje v Sloveniji, ki uporabnikom ponuja vrhunske pakete storitev. Da bi obdržal najvišjo kakovost svojih storitev, je leta 2016 nakupil še dodatne frekvence (2×10 MHz v pasu 1800 MHz in 2×5 MHz v pasu 2100 MHz), s katerimi uporabnikom zagotavlja najbolj napredne in atraktivne storitve.

Iz družbe so še sporočili, da bodo svojim uporabnikom še naprej zagotavljati uporabo mobilnih storitev na najvišjem nivoju, zato si bodo poleg izvedenih tehnično-administrativnih ukrepov še naprej prizadevali za nadaljnjo uporabo frekvence 2×5 MHz v pasu 2100 MHz, na katero se nanaša odločba agencije.

Telemach je najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. S ponudbo najatraktivnejših paketov in najmodernejših mobilnih storitev je v zadnjih treh letih svoj tržni delež povečal iz 14 % na 21,5 %. Njegovi paketi temeljijo na atraktivni ponudbi prenosa podatkov, prav tako pa se lahko uporabniki odločijo za paket, v katerem je prenos podatkov neomejen.