Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 23.05.2018. 22:00:00

Telemach prejel priznanje TRUSTED BRAND!

Telemach je zmagovalec letošnje raziskave Trusted Brand v kategoriji internetnih storitev! Priznanje, ki odraža kakovost storitev in zaupanje uporabnikov, je na uradni podelitvi prevzela vodja marketinga in korporativnega komuniciranja, Greta Cof.

Po izboru potrošnikov je Telemach najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji na področju fiksnega interneta. To je izkaz zaupanja potrošnikov in zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje, za kar si pri Telemachu prizadevamo s svojo ponudbo in stalnimi izboljšavami storitev.

Priznanje je na uradni podelitvi, ki je 22. 5. 2018 potekala v Ljubljani, s ponosom prevzela Greta Cof, vodja marketinga in korporativnega komuniciranja pri Telemachu.

O Trusted Brand

V raziskavi Trusted Brand 2018, ki jo je izvedla agencija Valicon, je sodelovalo 5000 naročnikov revije Reader’s Digest Slovenija. Anketiranci so navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah ter najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja. Revija Reader’s Digest Slovenija je tako že dvanajsto leto zapored izvedla raziskavo, katere cilj je ugotoviti, katerim blagovnim znamkam, podjetjem, organizacijam in osebnostim Slovenci najbolj zaupamo.