Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 31.08.2016. 22:00:00

Telemach predstavlja prenovljene pakete fiksnih storitev

Telemach, največji kabelski operater v Sloveniji, s 1. septembrom 2016 v svojo ponudbo uvaja prenovljene pakete fiksnih storitev. Obstoječim in novim uporabnikom so na voljo višje internetne hitrosti in dodatni televizijski programi. Novi naročniki bodo za izbrani paket GOLD TROJKA prve tri mesece plačevali zgolj en evro na mesec.

Telemach z začetkom septembra predstavlja spremembe v celotni družini paketov GOLD, ki jih bodo deležni tako obstoječi kot tudi novi uporabniki. Telemach odslej ponuja po hitrosti in vsebini najbolj privlačen začetni paket na trgu. Osnovni paket SILVER po novem namreč zajema več kot 120 televizijskih in radijskih programov ter najvišje hitrosti interneta med začetnimi paketi trojčkov na trgu, ki dosegajo 25/1 Mbps na kabelskem in 25/25 Mbps na optičnem priključku.

Telemach ima glede na zadnje spletne *teste najhitrejši internet v Sloveniji, paketi GOLD TROJKA – GOLD TROJKA, GOLD TROJKA EXTRA in GOLD TROJKA PREMIUM – pa se od septembra naprej ponašajo z dodatno povečanimi internetnimi hitrostmi, ki dosegajo 220/6 Mbps na kabelskem in 220/220 Mbps na optičnem priključku. Prenovljeni paketi vsebujejo tudi do več kot 300 radijskih in televizijskih programov, od tega jih je 59 dostopnih v HD kakovosti.
*Meritev hitrosti je bila opravljena 30. avgusta 2016 z uporabo spletne strani http://testmy.net/country/si

Obstoječim in novim naročnikom so na voljo tudi nove programske vsebine. Paket programov CineStar TV PREMIERE, ki ponuja izbor najboljših filmskih vsebin ter nadaljevank, med katerimi najdemo hollywoodske uspešnice, najboljše naslove evropske kinematografije, ekskluzivne oddaje ter serije in paket vsebin na zahtevo Pickbox, sta odslej vključena v vse tri pakete GOLD TROJKA. Uporabniki paketa SILVER pa bodo, v kolikor se za paket odločijo do 31. oktobra, omenjeno programsko opremo 12 mesecev uporabljali brezplačno. Uporabniki torej z izbiro paketa iz družine GOLD letno prihranijo 60 evrov pri uporabi paketa programov CineStar TV PREMIERE in vsaj 72 evrov pri uporabi vsebin na zahtevo Pickbox.

Izbrani paket GOLD TROJKA za en evro na mesec

Nove naročnike bodo pri Telemachu do konca oktobra razveselili z dodatno ugodnostjo – ob sklenitvi vezave za 24 mesecev bodo za pakete GOLD TROJKA prve tri mesece odšteli le en evro mesečne naročnine. Prav tako bodo imeli prve tri mesece možnost brezplačno spremljati tudi programe, ki niso del njihovega paketa.


O podjetju Telemach

Podjetje Telemach d.o.o. je vodilni kabelski ponudnik fiksnih storitev, širokopasovnega dostopa do interneta, digitalne telefonije in najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Z vlaganjem v tehnološke inovacije, ugodno ponudbo ter skrbjo za naročnike omogoča visoko raven in nemoteno uporabo fiksnih ter mobilnih telekomunikacijskih storitev tako poslovnim kot zasebnim uporabnikom. Telemach je član skupine United Group. Več informacij o Telemachu je na voljo: www.telemach.si.