Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 22.09.2015. 22:00:00

TELEMACH PREDSTAVLJA NOVE MOBILNE PAKETE »VEČ« V NOVEM MOBILNEM OMREŽJU 3G IN 4G/LTE

Z današnjim dnem Telemach predstavlja nove mobilne pakete VEČ, ki jih podpira nadgrajeno omrežje 3G in novo mobilno omrežje prihodnosti 4G/LTE. Uporabnikom na pregleden način omogočajo več prenosa podatkov in še več zabavnih vsebin za čim lažjo komunikacijo. Telemach se tik pred končno združitvijo mobilnih in fiksnih storitev pod eno blagovno znamko ponaša tudi s svežo spletno stranjo in prenovljenimi poslovalnicami, z okrepljeno ekipo pa bo zagotavljal še boljšo uporabniško izkušnjo.

»S ponosom najavljamo nove mobilne pakete VEČ, ki odražajo naš trud in zavzetost predstaviti trenutno najboljšo ponudbo za vse uporabnike,« je ob predstavitvi novih mobilnih paketov dejalMarko Šter, direktor Telemacha, in pojasnil: »Ob pridružitvi Tušmobila smo v zelo kratkem času popolnoma prenovili obstoječe mobilno omrežje, dodatno omrežili šibkeje pokrita omrežja in z nadgradnjo uporabnikom zagotovili nemoteno mobilno komunikacijo. Danes z omrežjem 3G pokrivamo več kot 99 % vsega prebivalstva, do mobilnega omrežja prihodnosti 4G/LTE pa bo do konca leta lahko dostopalo skoraj 80 % celotnega prebivalstva. Po nadgradnji in znatnih vložkih v infrastrukturo, informacijski sistem in dodatna izobraževanja zaposlenih smo z novo ponudbo VEČ naredili še korak naprej, obenem pa z namenom doseganja odlične uporabniške izkušnje prenovili in odprli nove poslovalnice ter okrepili klicni center za pomoč uporabnikom. Prisluhnili smo uporabnikom in ob upoštevanju njihovih želja pripravili ponudbo, ki bo ob odlični podpori ugodila tudi potrebam zahtevnejših med njimi.«

Z MOBILNIM OMREŽJEM 3G IN 4G/LTE VEČ POKRITOSTI

»Telemach je z nadgradnjo obstoječega Tušmobilovega mobilnega omrežja 3G in z gradnjo novega omrežja 4G/LTE povečal in posodobil pokritost mobilnega signala, s tem pa uporabnikom omogočil najbolj kakovostne mobilne storitve,« o novem omrežju pravi Milan Berlič, direktor mobilnega omrežja Telemach. »V sklopu modernizacije radijskega dela omrežja v letu 2015, ki je bila izvedena v le štirih mesecih in ena izmed najhitrejših v regiji, smo na obstoječih lokacijah 2G in 3G omrežja zamenjali radijsko opremo. Ob tem gradimo mobilno omrežje prihodnosti LTE, do konca leta nameravamo pokriti do 80 % prebivalstva Slovenije. Imamo kakovostno mobilno omrežje za prihodnost. V preostanku leta se bo predvidoma zgradilo še najmanj 30 novih lokacij, zato decembra 2016 pričakujemo okrog 90% pokritost prebivalstva z LTE-jem,« še dodaja Berlič.

Z MOBILNIMI PAKETI »VEČ« ŠE VEČ ZABAVNIH VSEBIN

Za doseganje večje preglednosti ponudbe na trgu mobilnih paketov so pri Telemachu izbiro najboljšega paketa poenostavili. Ditka Maučec, produktna direktorica skupine United Group ter direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu, pravi: »Z mobilnimi paketi VEČ želimo olajšati izbiro med množico nepreglednih paketov na trgu, zato uporabnikom predstavljamo tri pakete, ki navdušujejo tako s ceno kot z vsebino. Pakete Več, Še več in Največ združujejo skorajda neomejeni pogovori in tekstovna sporočila ter spremljanje televizijskih programov prek aplikacije D3GO, poudarek pa je na količini prenosa podatkov. Njihova poraba je namreč ključna lastnost, ki dandanes omogoča nemoteno uporabo mobilnih storitev. Bolj smotrno porabo podatkov pa Telemachovim uporabnikom omogoča tudi več kot 3000 javnih Wi-Fi točk znotraj UNIFI mreže, ki je sedaj razširjena po celotni Adriatic regiji. Brezplačne UNIFI točke omogočajo stalen dostop do spletnih vsebin in uporabnikom omogočajo varčevanje s prenosom podatkov, saj se bo mobilni aparat v bližini UNIFI točke z njo avtomatično povezal in prenehal s porabo prenosa podatkov.« V kolikor bo uporabnik izkoristil ves prenos podatkov v izbranem paketu, mu dodatnega prenosa ne bodo obračunavali po ceniku, temveč le zmanjšali hitrost prenosa podatkov. Če pa bo želel ohraniti hitrost, ima na voljo tudi zakup dodatnih enot za nemoteno dostopanje do spletnih vsebin.

Za vse obstoječe naročnike Telemacha, ki že uporabljajo fiksne storitve televizije, interneta ali telefonije, so pripravili posebne ugodnosti, saj je ponudba novih mobilnih paketov VEČ cenejša tudi do 5 € mesečno. V paketu ŠE VEČ in NAJVEČ je naročnina za drugo SIM-kartico samo 10 €. V paketu NAJVEČ uporabnikom pripada tudi 100 minut brezplačnih pogovorov v državah EU in 200 MB brezplačnega prenosa podatkov v državah EU ali ZDA.

VEČ POSLOVALNIC, SVETOVALCEV ZA PODPORO UPORABNIKOM IN SVEŽA SPLETNA STRAN

V želji zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje so prenovljene tudi nekatere poslovalnice, odprtih pa bo tudi nekaj novih. »86 poslovalnic po vsej Sloveniji in več kot 330 ljudi, med njimi več kot 100 novo zaposlenih za podporo uporabnikom, omogoča več možnosti komunikacije in boljše razumevanje Telemachovih fiksnih ter mobilnih storitev. Tušmobilove poslovalnice so postale Telemachove, za uporabnike pa je pomembno predvsem to, da lahko v vseh 86 poslovalnicah opravijo vse, kar potrebujejo za nemoteno uporabo storitev, ki jih Telemach ponuja,« pravi Tomaž Kampuš, direktor prodaje pri Telemachu. Poleg naštetega lahko obiščete tudi novo interaktivno spletno stran na istem naslovu www.telemach.si.