Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 19.07.2018. 22:00:00

Telemach ob 500.000 mobilnem uporabniku prepolovil cene

Na slovenskem trgu Telemachu zaupa že pol milijona mobilnih uporabnikov, ta poseben mejnik pa so v podjetju obeležili z edinstveno kampanjo, ki bo trajala do konca avgusta. Izbranim fiksnim in vsem mobilnim paketom družine VEČ so namreč prepolovili cene v prvem letu naročnine, uporabniki pa lahko ugodnost izkoristijo do konca avgusta.

Z zaupanjem pol milijona mobilnih uporabnikov Telemach velja za prvo izbiro mobilnih uporabnikov v Sloveniji, preprosta in pregledna ponudba mobilnih paketov družine VEČ pa vedno znova prepričuje s svojimi prednostmi. Temelječ na veliki količini prenosa podatkov, z možnostjo spremljanja najljubših TV vsebin s storitvijo EON in storitvama UNIFI ter UNIFI TRAVEL, mobilni paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ prepričajo različne generacije ter izpolnjujejo raznolika pričakovanja uporabnikov.

Nenehno izpopolnjevanje in vlaganje v mobilno infrastrukturo, ki omogoča največjo kakovost storitev in brezhibno uporabniško izkušnjo Telemach sledi svoji viziji in poslanstvu. Telemachova lastna mobilna infrastruktura v Sloveniji je primerljiva z najkakovostnejšimi mobilnimi mrežami v Evropi. Kot prva izbira slovenskih mobilnih uporabnikov si Telemach prizadeva slediti svetovnim trendom in tudi v prihodnosti zagotavljati uporabo najnaprednejših tehnoloških funkcij, povezanih s telekomunikacijami.


Cene vseh mobilnih paketov VEČ in fiksnih trojčkov do konca avgusta po polovični ceni

Storitve ogleda televizije, uporabe interneta ter fiksnega in mobilnega telefona so odslej pri Telemachu za vse nove naročnike občutno ugodnejše, saj je mesečna naročnina Telemachovih fiksnih paketov trojček in trojčkov v ponudbi Total TV prepolovljena! V Telemachu so se za drzno potezo in razpolovitev cen naročniških paketov odločili zaradi doseženega pol milijona mobilnih uporabnikov, ugodnost pa namenili tudi na fiksnem delu storitev. Adrian Ježina, predsednik poslovodstva družbe Telemach, je ob tem dejal: »Vedno skrbimo za svoje naročnike in jim želimo zagotoviti obilo zabave ter omogočiti spremljanje najljubših vsebin. Pol milijona mobilnih uporabnikov je navdušujoče število. Uporabniki prepoznavajo našo kakovost, k njenemu zagotavljanju pa smo zavezani tudi v prihodnje. S posebno enkratno kampanjo prepolovitve cen ne samo pri mobilnih temveč tudi fiksnih storitvah želimo vsem omogočiti uporabo naših storitev in na poseben način proslaviti mejnik pol milijona uporabnikov.«

Vse več uporabnikov se odloča za združevanje mobilnih in fiksnih telekomunikacijskih storitev, kar uspešno zagotavlja tudi Telemach. Z bogatim naborom televizijskih programov in vedno hitrejšim internetom omogoča nemoteno spremljanje najbolj priljubljenih vsebin. Ditka Maučec, članica poslovodstva družbe Telemach, odgovorna za področji razvoja produktov in marketing, izpostavlja: »Uporabniki želijo biti povezani s spletom, želijo širok nabor TV programov, ki jim morajo biti dosegljivi tako rekoč povsod. Naše delo je, da jim to tudi omogočimo. Pol milijona uporabnikov Telemachove mobilne telefonije govori, da smo pri tem uspešni, obenem pa nam daje to nov zagon za nadaljnjo nadgradnjo in uspešno delo.«

Vsebino mobilnih in fiksnih paketov s prepolovljenimi cenami do konca avgusta si lahko ogledate na spletni strani www.telemach.si.