Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 31.03.2016. 22:00:00

Telemach najhitreje rastoči mobilni ponudnik na slovenskem trgu

Objavljeni podatki Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) kažejo konstanto rast tržnega deleža aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Telemachu.

Po pridružitvi družbe Tušmobil d.o.o. k skupini Telemach aprila lani, smo prenovili že zgrajeno mobilno omrežje, dodatno omrežili šibkejše pokrite predele in z nadgradnjo omrežja zagotovili uporabnikom nemoteno komunikacijo.

Z omrežjem 3G danes pokrivamo več kot 99 % prebivalstva, do mobilnega omrežja 4G/LTE pa bo do konca leta 2016 lahko dostopalo okrog 85% prebivalcev.

NAJBOLJ PRODAJAN PAKET na slovenskem trgu – ŠE VEČ:

S paketom ŠE VEČ imamo veliko prednost pred konkurenco in prav je, da se s tem tudi pohvalimo. Vključeno je nacionalno gostovanje, imamo novo lastno omrežje. NI dodatnih stroškov, saj je v paketu neomejena komunikacija preko klicev, SMS/MMS, dajemo največ mobilnega interneta (5 GB) v paketu že od 12 EUR na mesec (za fiksne naročnike in 15 EUR na mesec za ostale).

Telemachovi mobilni paketi vključujejo tudi uporabo dodatnih storitev UNIFI in D3GO. Uporaba storitve UNIFI, ki jo Telemach zagotavlja v Sloveniji in regiji, omogoča prihranek pri prenosu podatkov, saj se mobilni telefon samodejno poveže na več kot 250.000 brezžičnih UNIFI točk, ki omogočajo internetne storitve. Storitev D3GO pa omogoča spremljanje televizijskih programov tudi v HD sliki, časovne funkcije Zamujeno 72 ur in spremljanje vsebin na zahtevo na prenosnih napravah, kjerkoli se nahajate.