Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 15.05.2018. 22:00:00

Telemach izbran za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta

Letos mineva 20 let odkar se v Sloveniji izvaja potrošniške raziskave o zaupanju v blagovne znamke – Trusted Brand. Rezultati raziskave leta 2018 Telemach postavljajo na prvo mesto v kategoriji fiksnega interneta. Tovrstne nagrade kažejo na zaupanje uporabnikov in visoko kakovost Telemachovih storitev ter obenem nudijo dodaten zagon za nadaljnje nadgradnje.

Raziskava Trusted Brand, ki jo izvaja agencija Valicon, zajema odzive 5.000 naročnikov revije Reader’s Digest Slovenija, njen osrednji cilj pa je odkriti najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke. Anketiranci navajajo svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah, pri tem pa podjetja nimajo neposrednega vpliva na anketirance, saj ti ne izbirajo iz nabora navedenih znamk, temveč raziskavo izpolnjujejo glede na lastne izkušnje in mnenje.

Telemach je torej po izboru potrošnikov najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji na področju fiksnega interneta. To je izkaz zaupanja potrošnikov in zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje, k čemer pri Telemachu stremijo s svojo ponudbo in stalnimi izboljšavami storitev.

Telemachovi paketi fiksnih storitev

Naročnikom Telemacha so na voljo raznovrstni paketi fiksnih storitev, ki zajemajo internet, televizijo in fiksno telefonijo. Telemach v družini fiksnih paketov GOLD ponuja štiri pakete in redno skrbi za njihovo izpopolnjevanje ter dodajanje vedno novih storitev in možnosti v prid uporabnika. Najhitrejši začetni trojček, paket SILVER, od zadnje prenove omogoča hitrosti do 40 Mbps, sicer pa se hitrosti interneta povzpnejo tudi do 220 Mbps v paketu GOLD TROJKA PREMIUM.

Za najbolj priljubljen paket fiksnih storitev pri Telemachu velja paket GOLD TROJKA EXTRA, ki zajema več kot 320 programov, med katerimi se jih več kot 60 predvaja v visoki ločljivosti HD. Nudi ogled mobilne televizije EON na kar petih napravah ter pametni televiziji in ogled vsebin za nazaj do 7 dni. Hitrost interneta v paketu GOLD TROJKA EXTRA znaša do 150 Mbps, poleg brezžičnega interneta doma pa paket tako kot vsi ostali vključuje tudi uporabo Wifi storitev UNIFI in UNIFI TRAVEL po vsem svetu.