Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

UNITED GROUP | 21.10.2021. 22:00:00

Skupina United Group predstavila platformo EON TV tudi v Grčiji

Skupina United Group, vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev in medijskih vsebin v Jugovzhodni Evropi, je priljubljeno platformo EON, ki slovenske gledalce razveseljuje že tretje leto, lansirala tudi na grškem trgu. EON, ki to jesen slavi že svojo tretjo obletnico obstoja, je tako na voljo v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji, Bolgariji in na Hrvaškem ter po novem tudi v Grčiji.

Najbolj priljubljena televizijska platforma v regiji na grški trg prinaša najnaprednejšo tehnologijo in bogato izbiro ekskluzivnih filmskih in športnih vsebin, s čimer naročnikom zagotavlja največ za njihov denar. Platforma EON TV je bila predstavljena v paketih EON, skupaj s super hitrim optičnim internetom in telefonijo. Po predstavitvi v Bolgariji in na Hrvaškem v začetku letošnjega leta je platforma EON z uvedbo v Grčiji tako postala vodilna v jugovzhodni Evropi, ki je poleg trgov skupine United Group z več kot 40 milijoni ljudi, na voljo tudi diaspori po svetu.

EON v Sloveniji že tri leta

EON je produkt razvijalcev centra United Cloud, ki so na podlagi svojih raziskav in zbranih podatkov leta 2017 razvili lastno TV platformo EON, leto dni kasneje pa so javnosti predstavili EON Smart Box, ki kot plod prilagajanja tehnološkim trendom in pričakovanj uporabnikov omogoča najsodobnejšo uporabo televizije ter uporabnike vsak trenutek povezuje s svetom. EON Smart Box, ki je bil na IBC2019, najvplivnejšem mednarodnem sejmu s področij elektronskih medijev in tehnologije v Amsterdamu, izbran za najboljši sprejemnik v kategoriji Customer Premise Technology (tehnologija za domačo zabavo), tudi v gospodinjstva slovenskih gledalcev že tretje leto prinaša najboljšo uporabniško izkušnjo.

Najnaprednejše funkcionalnosti in nova izkušnja gledanja televizije

EON, ki ga dopolnjuje eleganten daljinski upravljalnik, nagrajen z nagrado Red Dot Design, vsak televizor v hipu spremeni v pametni televizor in s tem poskrbi za zabavo vseh generacij. Omogoča najnaprednejše funkcionalnosti, kot so ogled do 7 dni nazaj v vseh paketih, premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar ogled z zamikom še poenostavi, bogat Video klub z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, glasovno iskanje ter hiter internet, ki zagotavlja brezhibno delovanje storitev in inovativen pristop gledanja televizije. Platforma ponuja bogat nabor programov, med katerimi ji je več kot 100 v ločljivosti HD.

EON vztrajno nadgrajujejo v skladu s potrebami in pričakovanji uporabnikov. Lani so se ti v Sloveniji tako razveselili posodobljene različice in otroškega profila EON Kids.

Z lansiranjem v Grčiji in pojavnostjo na 40-milijonskem trgu jugovzhodne Evrope EON dosega nove mejnike in se postavlja ob bok največjim svetovnim televizijskim platformam.

Znotraj skupine United Group v Sloveniji poslujejo družba Telemach s storitvami EON, Total TV in mobilnimi paketi družine VEČ, informativni spletni portal N1, televizija Sportklub, ter platforma za e-poslovanje Shoppster.