Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

OMREŽJE | 08.02.2021. 23:00:00

Posebna ponudba: zaupa nam že 600.000 mobilnih uporabnikov!

Leto 2021 se je za nas začelo izjemno, saj smo že ob samem začetku dosegli pomemben mejnik v našem delovanju. Zaupa nam namreč že 600.000 uporabnikov mobilnih storitev. Ker se nam zdi priložnost odlična za praznovanje, smo tako za nove kot obstoječe uporabnike pripravili enkratno ponudbo.

Izjemna ponudba in darilo za nove naročnike

Izkoristite izjemno ugodnost v paketu ŠE VEČ in NAJVEČ. Vsi novi naročniki, ki bodo sklenili mobilni paket ŠE VEČ ali NAJVEČ do konca marca, bodo 6 mesecev komunicirali za samo 1 € na mesec, prvih 300 pa bo kot darilo prejelo še kodo za brezplačen ogled komedije Optimisti!

Oglejte si ponudbo

Ekskluzivna ugodnost za obstoječe naročnike

Tega pomembnega mejnika nam ne bi uspelo doseči brez naših zvestih naročnikov. Zato smo ob tej priložnosti za obstoječe naročnike mobilnih storitev pripravili ekskluzivno ponudbo. Ob nakupu enega od izbranih vrhunskih telefonov vam prvih 6 obrokov plačamo mi.

Ker nas številka 600.000 navdaja z neomejenim optimizmom, ki ga želimo deliti z našimi naročniki, smo pripravili še poseben popust pri nakupu vstopnice za ogled prve digitalne komedije v Sloveniji. Oglejte si prvo slovensko digitalno komedijo, kjer vas bodo do solz nasmejali Lado Bizovičar, Gojko Ajkula in Rifle. Naši naročniki si jo lahko ogledate po znižani ceni za samo 10 €.

Oglejte si ponudbo