Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

STORITVE | 30.01.2020. 23:00:00

Animal Planet HD ostaja, Telemach pa dodaja še štiri nove TV programe in širi vsebine v Video klubu

Telemach s 3. februarjem pripravlja novosti za svoje naročnike, s čimer opravlja nov korak v skladu s poslanstvom izpolnjevanja želja uporabnikov. Vsi ljubitelji živalskega sveta bodo lahko še naprej uživali v svojih priljubljenih oddajah o živalih, saj program Animal Planet v HD resoluciji ostaja v Telemachovi ponudbi. V že obstoječo bogato digitalno in EON programsko shemo, ki se lahko pohvali z več kot 80 programi v HD ločljivosti, dodajajo tudi štiri nove programe, pozabili pa niso niti na uporabnike video vsebin. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji raziskovanja, v Video klubu bodo namreč našli kar osem novih oddaj History in Crime & Investigation.

Slovenci se v svetovnem merilu nahajamo v vrhu po gledanju televizije s časovnim zamikom, vse bolj priljubljene so tudi vsebine v Video klubu. Želje gledalcev po spremljanju privlačnih vsebin se zavedajo tudi v Telemachu, ki bo s 3. februarjem svojim naročnikom še vedno omogočal ogled programa Animal Planet, ponudil štiri nove TV programe in dodatno razširil že sedaj najbogatejšo izbiro vsebin v Video klubu. Slednji je naročnikom na voljo v njihovih EON paketih brez doplačila, gledanje z zamikom 7 dni pa je na voljo vsem naročnikom na vseh programih in v vseh EON paketih.

Animal Planet ostaja

Telemach je sklenil dogovor s programskim dobaviteljem Discovey Inc. in tako Animal Planet ostaja v njihovi ponudbi.

Vsi ljubitelji živali bodo lahko še naprej uživali v svojem najljubšem programu, na katerem domujejo tako divje živali kot tudi hišni ljubljenčki. V oddajah, ki spremljajo afriško divjino, azijske tropske deževne gozdove, amazonsko džunglo in morske globine na gledalce čaka še več osupljivih posnetkov.

Dodani štirje novi programi

Pri Telemachu razveseljujejo vse, ki jih zanimajo italijanske vsebine, saj uvajajo program Mediaset Italia, enega izmed najbolj gledanih komercialnih italijanskih programov. Ta bo odslej na voljo v razširjeni programski shemi. Telemach hkrati postaja prvi operater v Sloveniji, ki bo imel v svoji začetni digitalni shemi program Cinestar TV 2. Slednji bo 24 ur na dan ponujal filme in filmske uspešnice, dokumentarne filme, novice iz sveta filma, ekskluzivne reportaže s snemanj in ostale vsebine, primerne za vse starostne skupine. Vsi filmi bodo imeli slovenske podnapise, nekateri animirani otroški filmi pa bodo sinhronizirani. Hkrati v začetno shemo prihaja tudi program Home & Garden TV (HGTV). Oba programa, ki sta primerna za celotno družino, bosta na voljo v visoki ločljivosti HD. Hokejski navdušenci pa bodo z veseljem sprejeli uvedbo programa Tržič TV (Hokej TV). Ta bo na voljo v začetni programski shemi in tudi v HD resoluciji.

Od 3. februarja dalje bodo lahko naročniki Telemacha v HD ločljivosti spremljali še dva priljubljena programa, in sicer TV SLO 3 HD in Discovery.

Sprememb bodo deležni tudi naročniki Telemachove satelitske televizije. V programske sheme TOTAL TV bosta dodana programa Home & Garden TVin Cinestar TV 2 v HD kakovosti, prav tako pa bo Discovery Channel poslej na voljo v HD kakovosti.  Skupno v Telemachovi programski shemi najdemo že več kot 80 programov v ločljivosti HD.

V Video klubu rekordno število vsebin

Telemach svojim naročnikom na EON pakete kot del paketa ponuja ogromno video vsebine brez doplačila. V paketu EON Premium jim je na primer na voljo več kot 16.000 video vsebin.

V februarju bo iz domačega naslanjača po novem možno tudi raziskovanje zgodovine in reševanje kriminala s kar osmimi novimi oddajami v Video klubu.

Navdušenci nad nadnaravnim bodo lahko spremljali ameriško raziskovanje neznanih letečih predmetov ter se v oddaji Starodavni vesoljci čudili teoriji, da so bili vesoljci na Zemlji že pred milijoni let. Detektivi po duši bodo lahko raziskovali najtežje umore ali prisluhnili zgodbam upokojenega detektiva z večletnimi izkušnjami. Z Leah Remini bodo pogledali v zakulisje scientologije, religije, ki buri duhove zadnjih nekaj let in na katero prisegajo številni zvezdniki. V oddaji Skovano v ognju pa se bodo lahko veliko naučili o orožju ter izvedeli nekaj novega o vožnji po zmrznjeni cesti s pomočjo Ice Road Truckersov.

In še nasvet za vse naročnike – če novi programi ne bodo vidni, uporabnikom priporočamo, da zaženejo ponovno iskanje programov.