Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Medijsko središče
People

| 30.09.2021. 22:00:00

Adrian Ježina je manager leta 2021

Upravni odbor Združenja Manager je za managerja leta 2021 izbral predsednika poslovodstva Telemacha, Adriana Ježino. Priznanje je prejel na Managerskem kongresu v Portorožu.

»Adrian Ježina je avtor izjemne preobrazbe Telemacha. Pod njegovo taktirko je podjetje izboljšalo poslovne rezultate, povečalo svoj tržni delež in zadovoljstvo zaposlenih. Je kompetenten vodja in odličen motivator ter velik zagovornik trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Ježina je s svojim vodenjem Telemach preobrazil v tehnološko najmodernejše telekomunikacijsko podjetje v Sloveniji. Pomembnost njihovega delovanja pa se je izkazala prav lani in letos, ko je bilo od telekomunikacij, internetnih in mobilnih povezav odvisno delovanje celotne družbe,« so zapisali v Združenju Manager.

Priznanje Manager leta je eno od najbolj prestižnih priznanj na področju managementa v slovenskem prostoru. Z njim v Združenju Manager nagrajujejo vodilne managerke in managerje za njihove izjemne poslovne dosežke v podjetjih, ki jih vodijo.

»Mislim, da ni dobrih rezultatov brez dobre ekipe. Tako kot ni zadovoljnega uporabnika brez zadovoljnega zaposlenega. Izkoristil bi to priložnost ter se zahvalil skupini in lastnikom, ki so mi dali priložnost voditi tako izjemno podjetje, ter seveda zaposlenim v Telemachu, ki so temelj podjetja – brez njih nam ne bi uspelo. Hvala,« je ob tem povedal predsednik poslovodstva družbe Adrian Ježina, ki je vodenje Telemacha prevzel januarja 2017.