Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Mobilne storitve zagotavljamo na lastnem mobilnem omrežju, ki se lahko pohvali s certifikatom enega najboljši 5G omrežij v svetu. 

 

  • Naročniški paketi (https://tmsi.si/paketi-vec) so najbolj prodajani mobilni paketi, ki z neomejeno ponudbo storitev zadostijo vsakemu uporabniku.
  • Paketi NET2Go (https://tmsi.si/net2go) so namenjeni uporabnikom, ki potrebujejo internet  kadarkoli in kjerkoli, tudi ko niso doma, ali pa s temi paketi rešujejo problem fiksnega interneta na določeni lokaciji. 
  • Predplačniški paketi Free2Go (https://tmsi.si/free2go) so mobilni paketi namenjeni vsem, ki ne želijo skleniti naročniške pogodbe za mobilni paket, ali pa mobilni paket potrebujejo le krajši čas. Primerni tudi za vse, ki za daljši čas obiščejo poslovno ali turistično naši državo. 

 

Podroben opis paketov, vsebino, cene, dodatne tarife in ostale pakete, poprodajne storitve, pomoč potrošnikom ter kontaktne podatke najdete na Ceniku mobilnih storitev (https://tmsi.si/cenik-mob).

 

Pogoje in omejitve paketov VEČ najdete v Posebnih pogojih naročniških paketov VEČ: https://tmsi.si/spp-vec

 

Splošni pogoji poslovanja za mobilne elektronske komunikacijske storitve, vključno s časovno veljavnostjo naročniške pogodbe, pristojbinami zaradi predčasne prekinitve pogodbe, pravicami v zvezi s prekinitvijo paketnih ponudb ali njihovih elementov in postopkom ter neposrednimi dajatvami v zvezi s prenosljivostjo številk so dostopni tukaj: https://tmsi.si/spp-meks

 

Več na: