Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

TIDAL TIDAL TIDAL TIDAL

Glasbena aplikacija TIDAL

Nedvomno najboljši zvok.

AKTIVIRAJ ZDAJ AKTIVIRAJ ZDAJ

HiFi kakovost zvoka.

Brez izgub in z vrhunsko kakovostjo zvoka pretakajte glasbo, kot je še niste slišali. Brez kompromisov. Samo čist zvok.
Phone
90+ milijonov skladb in 450.000+ video posnetkov.

Poslušaj več kot 90 milijonov skladb in ekskluzivnih izdaj, glej več kot 450.000 posnetkov v HD kakovosti, preveri še TIDAL Radio s posebnimi oddajami, ki jih vodijo tvoji najljubši izvajalci in vplivneži.

Concert
Izbrani seznami predvajanja

Raziskuj med originalnimi seznami, ki jih je skrbno sestavila ekipa TIDAL. Odkrij nove skladbe in izvajalce po svojem okusu.

Concert
Kadarkoli. Na katerikoli napravi.

Poslušaj glasbo po svojih pravilih. Ni pomembno, kje si, ali imaš povezavo ali ne in katero napravo uporabljaš – TIDAL sledi tvojemu ritmu.

Tidal
Paket TIDAL HiFi z vrhunsko kakovostjo zvoka.

Paket Tidal HiFi omogoča pretakanje zvoka z uporabo FLAC brez izgub, ki ustvari jasno in bogato izkušnjo pretakanja glasbe. Paket TIDAL HiFi je prva izbira za vse glasbene sladokusce in je na voljo v paketih EON in VEČ!

Laptop
100-odstotno prilagojena priporočila

S funkcijo My Mix si lahko zagotoviš lastna in popolnoma prilagojena glasbena priporočila na podlagi izbora svojih najljubših izvajalcev. S funkcijo Artist Radio boš vedno na tekočem s svetovnimi glasbenimi trendi.

Phone
Prenesi svojo glasbo v TIDAL

Prenesi svojo staro glasbeno knjižnico in sezname predvajanja v TIDAL v samo nekaj preprostih korakih. Prenos tvoje glasbene knjižnice v TIDAL, vključno z vsemi seznami predvajanja in priljubljenimi videi, lahko urediš s samo nekaj kliki.

TIDAL HiFi paket je brez doplačila na voljo vsem naročnikom paketov NAJVEČ in EON Premium!
AKTIVIRAJ ZDAJ AKTIVIRAJ ZDAJ
Več informacij
 1. Pogoji uporabe

  Akcijska ponudba »TIDAL HiFi 2 leti brez doplačila« velja od 22. 11. 2021 do 31. 8. 2022 oziroma do preklica, kar nastopi prej, ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za pakete mobilnih storitev Več, Še Več, Net Več in Net Še Več. Stranka si s tem zagotovi brezplačno uporabo storitve TIDAL HiFi za obdobje 24 mesecev, od dneva podpisa pogodbe. Paket TIDAL HiFi je brez doplačila že vključen v paketih Največ in EON Premium. Aktivacijo opravite v portalu Moj Telemach. Akcija velja na vseh prodajnih mestih in preko spleta. Aktivacijo opravite v portalu Moj Telemach. Akcija velja na vseh prodajnih mestih in preko spleta. Stranka si s tem zagotovi brezplačno uporabo glasbene platforme TIDAL HIFI za obdobje 24 mesecev, od dneva podpisa pogodbe. Več o ponudbi tukaj.

  Akcijska ponudba »TIDAL HiFi 2 leti brez doplačila« velja od 22. 11. 2021 do 30. 6. 2022 oziroma do preklica, kar nastopi prej ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za pakete fiksnih storitev Eon Light in Eon Full. Stranka si s tem zagotovi brezplačno uporabo storitve Tidal HiFi za obdobje 24 mesecev, do dneva natančno. Paket Tidal HiFi je brez doplačila že vključen v paketih Največ in EON Premium. Aktivacijo opravite v portalu Moj Telemach.Akcija velja na vseh prodajnih mestih in preko spleta.Razlika med redno in akcijsko ceno naprave se vključi v prejeto ugodnost ob vezavi. Stranka si s tem zagotovi brezplačno uporabo storitve TIDAL HIFI za obdobje 24 mesecev, do dneva natančno. Več o ponudbi tukaj.

 2. Kaj je TIDAL?

  TIDAL je globalna glasbena platforma za pretakanje glasbe in drugih zabavnih vsebin v lasti avtorjev, in se osredotoča na najboljšo kakovost zvoka.

 3. Ali je storitev TIDAL vključena v ceno mojega paketa EON / VEČ?

  Če uporabljate paket EON Premium ali mobilni paket NAJVEČ, je paket TIDAL HiFi vključen v ceno vašega paketa.

 4. Kako aktiviram TIDAL?

  Vse, kar morate storiti, je, da obiščete portal Telemach in v razdelku TIDAL kliknete gumb za aktivacijo ali nakup želenega TIDAL paketa. Preusmerjeni boste na spletno stran TIDAL (ali v aplikacijo TIDAL), kjer boste dokončali registracijo.

 5. Ali lahko uporabim TIDAL, če sem uporabnik Total TV ali EON zunaj omrežja storitev Telemach?

  Da, vsi naročniki Telemach, Total TV in EON TV zunaj Telemachovega omrežja aktivirajo storitev TIDAL.

 6. Kakšna je razlika med storitvami TIDAL HiFi in TIDAL HiFi Plus?

  Razlika je v kakovosti zvoka, v paket TIDAL HiFi prenaša zvok s kompresijo AAC s 320 kbps, v paketu TIDAL HiFi Plus je prenos v formatu »losseless FLAC« z neverjetnim 1411 kbps prenosom.

 7. Ali bo TIDAL na voljo predplačniškim strankam?

  Ne, TIDAL je na voljo samo naročnikom Telemacha.

 8. Ali bo uporabnik lahko v tujini dostopal do sistema TIDAL po spletu?

  Vsebina bo na voljo po vsem svetu, uporabnik si mora zagotoviti dostopati do interneta in to je vse.

 9. Če si je uporabnik v času promocijskega obdobja prejel promocijsko licenco za paket TIDAL Premium, ali bo storitev na voljo brez doplačila po izteku vezave?

  V tem primeru bo storitev na voljo samo kot dodatni paket, po izteku 24-mesečne vezave bo paket TIDAL HiFi samodejno izključen in uporabnik ga bo lahko še naprej uporabljal le z nakupom.

 10. Če uporabnik aktivira TIDAL sredi meseca, ali plača celotno ceno paketa ali se cena sorazmerno zniža glede na število dni uporabe v obračunskem obdobju?

  Ne, cena se popravi sorazmerno s številom dni uporabe glede na datum aktivacije v mesecu.

 11. Kako pogosto lahko uporabnik aktivira, deaktivira ali spremeni obstoječo možnost paketa TIDAL?

  V obračunskem obdobju je različico storitve TIDAL mogoče aktivirati, deaktivirati ali spremeniti samo enkrat (npr. Iz TIDAL Premium v TIDAL HiFi ali obratno).

 12. Ali lahko uporabnik uporablja storitev TIDAL brez povezave (brez dostopa do interneta)?

  Da, če prej prenese želeno vsebino, lahko do nje dostopa brez povezave.

 13. Na koliko napravah lahko istočasno uporabljate storitev?

  V paketih TIDAL HiFi in TIDAL HiFi Plus lahko uporabnik storitev uporablja hkrati na 1 napravi (1/1), v paketih HiFi Family in HiFi Family Plus pa lahko storitev uporablja na 6 napravah hkrati čas (6/6).