Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

V razdelku Več informacij si lahko preberete najpogostejša vprašanja in odgovore v zvezi z s prenosom fiksne telefonske številke.

Več informacij
 1. Ali lahko obdržim obstoječo telefonsko številko trenutnega telefonskega operaterja?

  Da, svojo obstoječo telefonsko številko lahko obdržite. Na omrežje Telemach jo prenesete s postopkom prenosa telefonske številke. Za ta postopek je potreben obrazec za prenos telefonske številke, ki ga dobite tukaj.

 2. Imam Telemachovo številko in bi rad prenesel še eno številko iz drugega omrežja v vaše?

  To je mogoče izvesti v primeru, da je številka aktivna. Treba je podati obrazec za prenos telefonske številke, ki ga dobite tukaj in podpisati aneks za dodatno telefonsko številko. Uporaba dodatne telefonske številke se zaračuna po veljavnem ceniku objavljenem na www.telemach.si.

 3. Ali lahko spremenim stacionarno telefonsko številko?

  Sprememba stacionarne telefonske številke je možna. Zahtevo za spremembo je treba poslati na naslov Telemach d.o.o., Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče ali na elektronski naslov [email protected]. Zahteva za spremembo telefonske številke naj vsebuje naročniške podatke in davčno številko naročnika. Sprememba številke se zaračuna po veljavnem ceniku.

 4. Kako lahko uredim objavo številke v telefonskem imeniku ali njeno odjavo?

  Če želite telefonsko številko objaviti v telefonskem imeniku ali jo iz njega odjaviti, morate izpolniti obrazec, ki ga najdete tukaj. Ustrezno izpolnjen obrazec lahko pošljete na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Telemach d.o.o., Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče.