Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Vašo napravo ocenimo!

Zakaj zamenjati staro za novo?

Pri Telemachu spodbujamo koncept trajnosti in ponovno uporabo mobilnih telefonov, zato vam ob menjavi staro za novo ocenjeno vrednost vašega telefona priznamo kot popust pri nakupu novega! 

Poleg prihranka bo menjava prispevala tudi k ohranjanju okolja.

Kako do prihranka?

Prinesite svoj star delujoč pametni telefon v katerokoli Telemachovo poslovalnico, kjer ga bomo ocenili, za celoten ocenjeni znesek pa priznali popust pri nakupu kateregakoli novega mobilnega telefona. Naprava je primerna za odkup, če ni razbita ali poškodovana, če ima delujoč zaslon, se prižge in deluje brez napajanja. Ali je aparat primeren za odkup, ocenimo na prodajnem mestu. Več o splošnih pogojih menjave staro za novo lahko preberete tukaj.

Več informacij
 1. Kaj se bo zgodilo s podatki na mojem starem aparatu?

  Svetujemo, da pred oddajo naprave v popravilo naredite varnostno kopijo podatkov na mobilni napravi. V nasprotnem primeru so lahko podatki izgubljeni.

 2. Od česa sta odvisna odkupna cena in moj prihranek?

  Ob menjavi vašo staro napravo ocenimo glede na ohranjenost. Bolj bo ohranjena, višja bo odkupna cena. Vrednost naprave je odvisna tudi od znamke in modela. Naprava je primerna za odkup, če ni razbita ali poškodovana, če ima delujoč zaslon, se prižge in deluje brez napajanja.

  Telemach pred prevzemom naprave opravi oceno odkupne cene blaga na podlagi aplikacije za odkup naprav in na podlagi ocene naročniku predstavi ponudbo s predlaganim zneskom odkupa. Ponudbo Telemacha lahko prodajalec bodisi sprejme, bodisi zavrne, če se z njo ne strinja.

 3. Kaj moram na stari napravi urediti pred menjavo?

  Pred vračilom stare naprave vam svetujemo, da odstranite kartico SIM in pomnilniško kartico.
  Prepričajte se, da je zaslon brez razpok ali globokih prask in ali lahko napravo vklopite. Priporočamo tudi, da izbrišete uporabniške račune (iCloud, Apple ID, Google ipd.) ter prenesete vse pomembne podatke.

 4. Ali lahko prinesem več mobilnih telefonov?

  Da, v odkup lahko prinesete do tri mobilne telefone, kupnina pa se vam upošteva pri nakupu kateregakoli mobilnega telefona. Več o splošnih pogojih menjave staro za novo lahko preberete tukaj.