Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.09.2023. 09:18:48

Še več športa pri Telemachu: vrača se ameriški univerzitetni šport

Pri Telemachu še naprej povečujemo že tako širok spekter športnih vsebin, ki jih nudimo svojim uporabnikom. Poslej boste spet lahko uživali tudi v vedno vznemirljivih tekmah univerzitetne ameriške košarkarske in nogometne lige. V Sloveniji in tudi vseh ostalih državah nekdanje Jugoslavije bo namreč tekme ekskluzivno prenašal Sportklub.

United Media, vodilno medijsko podjetje v jugovzhodni Evropi, je podpisala večletno pogodbo z največjim ameriškim športnim televizijskim programom ESPN. To pomeni, da bodo na televizijskih programih Sportkluba v celotni regiji ekskluzivno predvajane tekme univerzitetne košarkarske lige in ameriškega nogometa, ob tem pa tudi najboljše dokumentarne športne oddaje ter arhivski posnetki največjih boksarskih dvobojev.

Gledalci Sportkluba boste lahko vsak teden spremljali vsaj pet najbolj zanimivih košarkarskih tekem in tekem ameriškega nogometa, kjer se je sezona že začela 26. avgusta, kot tudi celoten t. i. »March Madness« (marčna norost), končnico prvenstva v košarki in vse »Bowle« v zaključku sezone ameriškega nogometa. Ameriški univerzitetni šport je bil sicer paradni konj Sportkluba v prvih letih obstoja.

Pri Telemachu, kjer dajemo poseben poudarek tudi mladim športnikom, saj smo z novo sezono postali generalni sponzor prve mladinske nogometne lige, EON NextGen lige, tako še naprej skrbimo, da zadostimo različnim okusom. Športni navdušenci si boste lahko ogledali najbolj nadarjene športnike in hkrati velika rivalstva med univerzami, ki so zelo blizu evropskemu načinu dojemanja športa, najboljši boksarski dvoboji bodo poskrbeli za dobršno mero nostalgije, posebno dodano vrednost pa predstavljajo tudi izvrstne športne dokumentarne oddaje.

Programe Sportkluba lahko Telemachovi uporabniki spremljate s paketi EON in paketi VEČ kjerkoli in kadarkoli.