Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 27.07.2023. 06:59:49

EON NextGen Liga: Telemach generalni sponzor 1. nogometne mladinske lige

Telemach Slovenija je od sezone 2021/2022 generalni sponzor prve slovenske nogometne lige – Prve lige Telemach –, kot velik podpornik slovenskega športa pa zdaj še nadgrajujemo naše sodelovanje z Nogometno zvezo Slovenije, saj postajamo tudi generalni sponzor 1. mladinske lige, ki se bo imenovala EON NextGen Liga.

Pri Telemachu, kjer smo tudi generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije in glavni sponzor Tenis Slovenija, s tem novim partnerstvom uresničujemo svojo željo, da bi resneje neposredno podprli tudi mlajše športnike, saj so oni naša prihodnost. Temu primerno smo izbrali tudi ime novega tekmovanja.

Že ko smo pred dvema letoma postali generalni sponzor prve slovenske lige, smo pri Telemachu začeli razmišljati, kaj bi v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije še lahko ponudili slovenskemu nogometu. Z EON NextGen Ligo dobivamo točno to, kar smo si želeli. Telemach namreč ne podpira zgolj najvišje ravni v slovenskem športu, ampak tudi mlade, saj se ne osredotočamo le na sedanjost, zelo pomembna za nas je tudi prihodnost. Mi želimo biti vedno v igri,« pravi predsednik Telemachovega poslovodstva Adrian Ježina.

S Telemachom in United Medio, ki je kupila medijske pravice za prenose tekem prve lige, se je slovenska liga v zadnjih dveh sezonah dvignila še na višjo raven. Skupina United Group je zato z veseljem podprla idejo za to inovativno tekmovanje, saj tudi sama vseskozi narekuje trende na svojem področju v celotni naši regiji. Upam, bo čim več mladih izkoristilo to odskočno desko za preboj v člansko konkurenco,« pa dodaja izvršna direktorica za produktno strategijo v skupini United Group Ditka Maučec.