Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 11.08.2023. 11:06:34

Telemach je vedno v igri

Pomembno je ves čas biti v igri. Vemo, verjemite. In biti v srcu igre je bila vedno naša strast. Zato smo že od nekdaj eden najpomembnejših igralcev na zahtevni tekmi telekomunikacijskih operaterjev. Za naše uporabnike se uigrano trudimo iz dneva v dan, z zmagovalnimi storitvami, da so tudi naši uporabniki lahko vsak dan v igri, kjerkoli in kadarkoli. Danes nam jih zaupa že več kot 800.000.

Stremimo tudi k temu, da vračamo dobro družbi in s svojim družbeno aktivnim udejstvovanjem pomagamo številnim organizacijam, društvom in posameznikom.

Zato že desetletja strastno podpiramo tudi slovenski šport. Že 19 let podpiramo slovensko košarko, smo glavni sponzor Tenis Slovenija in prve slovenske nogometne lige – Prve lige Telemach, po novem pa tudi 1. mladinske lige EON NextGen.

S podporo ne skrbimo le za vrhunske selekcije, ampak tudi za mlajše kategorije in s tem prihodnost našega športa. Verjamemo v male in velike zvezde, v male in velike ekipe. Bili smo zraven, ko so se točile solze žalosti in sreče. Ob uspehih in porazih.

Šport je del nas, zato bomo tudi v prihodnje ponujali bogat nabor športnih vsebin in podpirali naše uporabnike in športnike. Najboljše in tiste, ki bodo najboljši šele postali. Zakaj? Zato, ker vemo, kako pomembno je, da imaš priložnost biti v igri.