Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Prvič v Sloveniji Telemach s paketom NAJVEČ predstavlja neomejen prenos podatkov Prvič v Sloveniji Telemach s paketom NAJVEČ predstavlja neomejen prenos podatkov Prvič v Sloveniji Telemach s paketom NAJVEČ predstavlja neomejen prenos podatkov Prvič v Sloveniji Telemach s paketom NAJVEČ predstavlja neomejen prenos podatkov

Prvič v Sloveniji Telemach s paketom NAJVEČ predstavlja neomejen prenos podatkov

Nazaj na Novosti
People

| 15.01.2019. 00:00:00

Prvič v Sloveniji Telemach s paketom NAJVEČ predstavlja neomejen prenos podatkov

Ponosni smo, da lahko uporabnikom mobilnih storitev z današnjim dnem ponudimo edini pravi mobilni paket na slovenskem trgu, ki prinaša neomejeno količino podatkovnega prenosa.


Telemach je znova premaknil meje mobilne komunikacije in v leto 2019 vstopil z nadgradnjo mobilnega paketa NAJVEČ, ki odslej poleg neomejenih klicev, sporočil SMS in omrežja UNIFI zagotavlja tudi neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Pri Telemachu držimo obljube in izboljšujemo pakete tako za nove kot tudi za obstoječe uporabnike. Najboljša uporabniška izkušnja v paketu NAJVEČ bo sedaj za 2 EUR ugodnejša kot prej; mesečna naročnina znaša 20 EUR za uporabnike Telemachovih fiksnih storitev in 22 EUR za vse ostale. Ponudba v paketu NAJVEČ velja tudi za poslovne uporabnike.


IZBERITE PAKET NAJVEČ!