Imam Telemachove fiksne storitve

Prihranite 2 € na mesec

DA NE

Akcijska ponudba »3 mesece brez naročnine« velja za nakupe preko spletne trgovine od 6. 1. 2020 do 31. 8. 2020 ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za pakete mobilnih storitev ŠE VEČ ali NAJVEČ. Pogoj za pridobitev ugodnosti je vezava naročniškega razmerja za 24 mesecev. Več o posebni ponudbi tukaj.

Ugodnost »Brez stroška priključnine« velja za nove naročnike mobilnih storitev ob nakupu preko spletne trgovine. Ugodnosti »Brez stroška menjave paketa« velja za obstoječe naročnike mobilnih storitev ob nakupu preko spletne trgovine. Ugodnost »En mesec brez naročnine« velja ob nakupu preko spletne trgovine za nove in obstoječe naročnike mobilnih storitev paketa VEČ. Ugodnost »En mesec brez naročnine« se aktivira ob sklenitvi ali spremembi naročniškega razmerja za obdobje 30 dni od aktivacije. Vezava ni pogoj za pridobitev ugodnosti. Ugodnosti veljajo od 22. 2. 2016 do preklica.

*Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenega prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti v paketih VEČ in ŠE VEČ na največ 64 kbps, v paketu NAJVEČ pa po prenesenih 100 GB na največ 1 Mbps/256 kbps.

Vključene storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke ali v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/MMS v donatorske ali komercialne namene. V paketu vključene storitve, ki so na voljo za uporabo v Sloveniji, so na voljo tudi v gostovanju v drugih državah EU/EEA v skladu s Politiko poštene uporabe (PPU) storitev v gostovanju v EU družbe Telemach, pri čemer se enote za storitve izven paketa in storitve, ki se obračunavajo po porabi ali nad količinsko omejitvijo prenosa podatkov v EU/EEA, zaračunajo po Ceniku storitev v gostovanju v EU. Vključen prenos podatkov v ZDA velja v omrežju operaterja ali operaterjev, navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si. UNIFI in UNIFI TRAVEL sta storitvi paketov družine VEČ, ki omogočata brezžični dostop do interneta prek brezžičnih dostopnih točk UNIFI in UNIFI TRAVEL v več kot 120 državah sveta. EON omogoča spremljanje izbranih televizijskih programov na ustreznih mobilnih terminalih. Mesečna naročnina za naročniške pakete skupine VEČ za naročnike Telemachovih fiksnih storitev je mesečna naročnina z upoštevanim popustom, ki od sklenitve ustreznega dogovora za popust z vezavo 24 mesecev velja za naročnike fiksnih storitev Telemacha in največ 4 naročnike paketov skupine VEČ. Cena priključnine je 12 EUR, cena menjave paketa v primeru prehoda na cenejši paket je 4,99 EUR. Slike so simbolične. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Pred nakupom in sklenitvijo naročniškega razmerja se o ponudbi pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih Telemacha ali na telefonski številki 070 700 700.

BREZ TELEFONA

Dopolnitev vsebine naročniškega paketa NAJVEČ velja za vse obstoječe naročnike in prvih 30.000 novih naročnikov paketa NAJVEČ od vključno 15.01.2019. Popust na mesečno naročnino paketa NAJVEČ velja za telemachove naročnike fiksnih storitev ob sklenitvi ustreznega dogovora za popust z vezavo 24 mesecev.

S TELEFONOM

Cene telefonov veljajo ob sklenitvi naročniškega razmerja za pakete VEČ in dogovora za obročni nakup telefona z vezavo 24 mesecev. Naročnik je dolžan prvi obrok kupnine za telefon poravnati sočasno s sklenitvijo dogovora. Višina popusta v obliki bona je odvisna od izbranega paketa storitev. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Vse cene vključujejo DDV. Za nakupe na obroke veljajo splošni pogoji Telemacha za prodajo mobilnih terminalov in sorodne opreme na obroke. Pred nakupom in sklenitvijo naročniškega razmerja se o ponudbi pozanimajte na www.telemach.si, na prodajnih mestih ali na brezplačni telefonski številki 070 700 700.