Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.06.2020. 00:00:00

Otroški katalog Nick+ je sedaj na voljo v Video klubu

Naši najmlajši uporabniki se lahko povsem prepustijo svoji najljubši vsebini, se nasmejejo vragolijam risanih junakov ter gledajo najbolj priljubljene otroške serije. Vse to jim je na voljo v katalogu Nick+, ki je sedaj del Video kluba na platformi EON.
Prepričani smo, da so otroci že slišali za risanko Tačke na patrulji (Patrol Paws), v kateri šest junaških kužkov, ki jih vodi deček Riki, skupaj pokaže, da nobena naloga ni pretežka in noben kužek ni premajhen. Pri tem otroke seznanijo s solidarnim vedenjem, družabnimi veščinami ter reševanjem težav.
Animirana serija za predšolske otroke Asi v zraku (The Best Flyers) spremlja dogodivščine mladih ptic, ki se šolajo na akademiji Top Wing.
Otroci bodo oboževali tudi Vilinske starše (Strange Parents), risani film, ki spremlja družino Timmyja Turnerja, njegove čudaške starše in vile, ki mu poskušajo pomagati pri premagovanju pogostih preprek in mu izpolnjujejo želje, od reševanja domačih nalog do čuvanja otrok.
Te in druge vsebine, kot so risanka Sanjay in Craig terseriji Novinka (Bella and The Buldogs) in 100 stvari, preden grem v srednjo šolo (100 Things to Do Before High School), vas in vaše otroke čakajo v tem zabavnem katalogu.
Katalog Nick+ lahko gledate tudi v otroškem kotičku EON Kids, kjer se nahajajo vsebine, primerne njihovi starosti.
Uporabnikom platforme EON je katalog na voljo v paketih Light, Full in Premium, naročnikom storitve D3 je prek platforme EON na voljo v paketih Silver, Gold, Gold Extra in Premium, naročnikom storitve Total TV pa je katalog prek platforme EON na voljo v paketih Extra in Premium.
Podajte se v otroški kotiček v Video klubu EON in se zabavajte skupaj s svojimi najmlajšimi!