Najpogostejša vprašanja

Namenjen je najmlajšim gledalcem (otrokom med 2. in 8. letom), da bi jim zagotovil kar najboljšo izkušnjo pri uporabi profila EON Kids.

Daljinski upravljalnik EON Kids ni obvezen za uporabo otroškega načina, kjer lahko še naprej uporabljate običajni daljinski upravljalnik, ki ste ga prejeli s sprejemnikom EON Smart Box.

Otroški daljinski upravljalnik deluje tudi v načinu za odrasle. Edina razlika je v tem, da gumb Domov na daljinskem upravljalniku EON Kids odpre glavni zaslon otroškega profila (če imate nastavljen samo en otroški profil) ali zaslon za izbiro otroškega profila (če imate nastavljen več kot en profil).

Ne, otroški daljinski upravljalnik ne bo del kompletov s sprejemnikom EON Smart Box in uporabniki bodo še naprej prejeli zgolj običajni daljinski upravljalnik. Otroški daljinski upravljalnik je na voljo izključno kot ločen nakup.

Ne. Otroški daljinski upravljalnik lahko uporabljajo le naročniki paketov EON s sprejemnikom EON Smart Box.

Ne morejo, v kolikor je zaklenjen s PIN kodo. Iz EON Kids profila otrok lahko spremeni samo ime profila in sliko med tem, ko je za dostop nastavitvam ostalih profilov potrebna PIN koda.

V EON Kids Video klubu je kategorizacija urejena na sledeči način: Filmi, Serije in Risani filmi.

Tovarniška PIN koda, ki omogoča starševski nadzor nad vsebino, ki je dostopna otroku je 1234. To lahko spremenite kadarkoli želite.

Ne, možnost iskanja vsebine po priljubljenih junakih je na voljo le v Video klubu.