Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Najboljša izbira za vašega otroka

Vas skrbi, da bi vaš otrok ob uporabi mobilnega telefona ustvaril nepredvidene stroške? Brez panike, pri Telemachu dodatni stroški za prenos podatkov odpadejo!

Razlog več, da se razveselite naše ponudbe, ki smo jo oblikovali posebej za najmlajše uporabnike. Če so vaši otroci stari med 6 in 15 let, ne spreglejte Telemachove mobilne ponudbe VEČ IMAM, ki že za 15,68 € na mesec prinaša kar 55 GB prenosa podatkov in neomejena sporočila.

DODATNI PAKET ZA OTROKE

VEČ IMAM
5G

Prenos podatkov

55 GB

  • (Hitrost do 150 Mbps)

MIN/SMS/MMS

NEOMEJENO

MIN / SMS V EU/EEA gostovanju

NEOMEJENO

DODATNI PAKETI TUJINA

AZIJA 1 GB

1 GB

prenosa podatkov

Paket vključuje 1 GB prenosa podatkov med gostovanjem v Južni Koreji, na Filipinih in Japonskem. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Paket se samodejno izklopi po 30 dneh.

10,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "AZIJA 1GB”

Balkan 7 dni

3 GB

prenosa podatkov

30

minut pogovorov in sms

Paket vključuje 3GB prenosa podatkov, 30 minut odhodnih klicev znotraj držav v paketu in Slovenije ter 30 sporočil med gostovanjem v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Severni Makedoniji, Albaniji, Črni gori in na Kosovu. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Paket se samodejno izklopi po 7 dneh.

19,90

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “Balkan 7 dni”

Balkan 1 GB

1 GB

prenosa podatkov

Paket vključuje 1 GB prenosa podatkov med gostovanjem v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Severni Makedoniji, Albaniji, Črni gori in na Kosovu. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Paket se samodejno izklopi po 30 dneh.

10,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "BALKAN 1GB”

Balkan 1 GB mesečno

1 GB

prenosa podatkov

Paket vključuje 1 GB prenosa podatkov med gostovanjem v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Severni Makedoniji, Albaniji, Črni gori in na Kosovu. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa.

10,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “BALKAN 1GB MESECNO”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "BALKAN 1GB MESECNO STOP”

500 MB enkratno

500 MB

prenosa podatkov

Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji in 500 MB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

3,00

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “500 MB enkratno”

500 MB mesečno

500 MB

prenosa podatkov

Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 500 MB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji in 500 MB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

3,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "500MB mesecno”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "500MB STOP”

1 GB enkratno

1 GB

prenosa podatkov

Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji in 1 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

5,00

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “1GB enkratno”

1 GB mesečno

1 GB

prenosa podatkov

Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 1 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji za brezskrbno poslušanje glasbe, raziskovanje spleta in uporabljanje internetnih storitev in 1 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

5,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "1GB mesecno”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "1GB STOP”

3 GB enkratno

3 GB

prenosa podatkov

Z zakupom si boste do konca tekočega meseca zagotovili kar 3 GB dodatnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu v Sloveniji in 3 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

9,00

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “3GB enkratno”

3 GB mesečno

3 GB

prenosa podatkov

Z zakupom si boste vsak mesec zagotovili 3 GB dodatnega prenosa podatkov v Sloveniji za brezskrbno poslušanje glasbe, raziskovanje spleta in uporabljanje internetnih storitev in 3 GB do količinske omejitve prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju. Paket se samodejno obnovi vsak mesec, dokler ga ne izklopite.

9,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "3GB mesecno”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "3GB STOP”

Svet 7 dni

1 GB

prenosa podatkov

30

minut pogovorov in sms

Paket vključuje 1GB prenosa podatkov, 30 minut odhodnih klicev znotraj držav v paketu in Slovenije ter 30 sporočil med gostovanjem v več kot 40 državah sveta. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Paket se samodejno izklopi po 7 dneh.

19,90

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "Svet 7 dni”

Združeno kraljestvo 5 GB

5 GB

prenosa podatkov

Paket vključuje 5 GB prenosa podatkov med gostovanjem v Združenem kraljestvu. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Paket se samodejno izklopi po 30 dneh.

5,90

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "zdruzeno kraljestvo 5gb”

Neomejeno ZDA 24 ur

NEOMEJENO

MIN, SMS V 24H

1 GB

PRENOSA PODATKOV V 24H

Paket vključuje neomejene klice, neomejena sporočila SMS ter 1 GB prenosa podatkov med gostovanjem v ZDA, in sicer lahko uporabnik kliče in pošilja sporočila SMS tako prejemnikom, ki se nahajajo v ZDA kot tudi v EU. Po vklopu se paket obračuna le v primeru dejanske uporabe storitev med gostovanjem v ZDA. Vključene storitve so uporabniku na voljo 24 ur od prve uporabe storitev. Po 24 urah se ob prvi naslednji uporabi storitev vključene storitve dodelijo za nadaljnjih 24 ur. Po porabi vključenih storitev v paketu oz. po izklopu dodatnega paketa se storitve v ZDA obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini.

3,00

€/24h

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “NEOMEJENO ZDA 24UR”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NEOMEJENO ZDA 24UR STOP”

Svet 1 GB mesečno

1 GB

prenosa podatkov

Paket vključuje 1 GB prenosa podatkov med gostovanjem v več kot 40 državah sveta. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa.

15,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “SVET 1GB MESECNO”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "SVET 1GB MESECNO STOP”

Svet 1 GB

1 GB

prenosa podatkov

Paket vključuje 1 GB prenosa podatkov med gostovanjem v več kot 40 državah sveta. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Paket se samodejno izklopi ob koncu meseca.

15,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: “SVET 1GB”

Neomejeno ZDA mesec

1 GB

PRENOSA PODATKOV

NEOMEJENO

MIN, SMS

Paket vključuje neomejene klice, neomejena sporočila SMS ter 1 GB prenosa podatkov med gostovanjem v ZDA, in sicer lahko uporabnik kliče in pošilja sporočila SMS tako prejemnikom, ki se nahajajo v ZDA kot tudi v EU. Vključene storitve so na voljo za uporabo do konca tekočega meseca. Po porabi vključenih storitev v paketu oz. po izklopu dodatnega paketa se storitve med gostovanjem v ZDA obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa. Seznam operaterjev najdete tukaj.

10,00

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NEOMEJENO ZDA MESECNO”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "NEOMEJENO ZDA MESECNO STOP”

Združeno kraljestvo 5 GB mesečno

5 GB

prenosa podatkov

Paket vključuje 5 GB prenosa podatkov med gostovanjem v Združenem kraljestvu. Po porabi v paketu vključenih storitev oziroma po izklopu dodatnega paketa se storitve obračunavajo po rednem Ceniku gostovanja v tujini. Seznam operaterjev najdete tukaj, posebne pogoje dodatnih paketov pa tukaj. Veljavnost paketa se samodejno podaljšuje do izklopa paketa.

5,90

€/mes.

VKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "zdruzeno kraljestvo 5gb mesecno”

IZKLOP

Na številko 7070 pošljite SMS s ključno besedo: "zdruzeno kraljestvo 5gb mesecno stop”

Več informacij
  1. Pogoji uporabe

    Ponudba VEČ IMAM velja za nove in obstoječe polnoletne naročnike in je namenjena uporabnikom, starim od 6 do 15 let. Sestavljena je iz naročniškega paketa VEČ ter dodatnega paketa VEČ IMAM. Več o posebni ponudbi tukaj.