Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 14.07.2020. 00:00:00

Nicktoons od sedaj pri Telemachu

Nicktoons, priljubljeni program za otroke od 4 do 10 let, je od danes naprej del Telemachove ponudbe.
Ninja želve, Alvin in veverički, Gromka hiša, Družina Casagrande in Kung fu panda je le nekaj naslovov iz široke ponudbe serij na programu Nickelodeon. Na programu Nicktoons bodo premierno predvajane tudi nove animirane serije, kot so Dorg van Dango, Ollie's Pack ali Lego Jurski park.
Vsako nedeljo vas čaka triurni maraton različnih serij, ki ta teden prinaša najboljše dele Vilinskih staršev (The Fairly OddParents), risanke o družini Timmyja Turnerja.
Od ponedeljka do petka si lahko ob 20.00 ogledate dvojne dele prigod Spužija Kvadratnika.
Otroci bodo lahko Nicktoons gledali v svojem profilu EON Kids. Dogodivščine priljubljenih junakov so na voljo kadarkoli v otroškem katalogu Video kluba EON Nick+, starši pa so lahko brez skrbi, saj bodo njihovi otroci preživljali čas ob kakovostnih in zabavnih vsebinah.
Program Nicktoons bo zamenjal televizijski program Comedy Central Extra, ki se je odločil, da preneha s predvajanjem v celotni regiji.
Na platformah EON in D3 bo televizijski program Nicktoons že v začetnem paketu dostopenna programskem mestu 311 in 123.  Uporabniki Total TV lahko vsebine spremljajo tudi prek mobilne aplikacije EON, televizijski program Nicktoons bo dodan na programsko mesto 159 in bo na voljo že v start paketu.
Nicktoons, ki ga gledajo otroci v skoraj 90 milijonih gospodinjstev v 29 državah po svetu, je v lasti vodilnega operaterja zabavnih blagovnih znamk Viacom CBS, ki je tudi lastnik programov Nickelodeon in Nick Jr.