Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 13.12.2022. 14:13:45

Čarobni december s Telemachovimi odprtimi shemami in paketom HBO Premium

Kot vsako leto bomo pri Telemachu tudi letos poskrbeli, da boste v naši družbi preživeli še bolj čarobne praznike. Za vas namreč tudi letos odklepamo programske sheme in vsebine Video kluba. Pripravite toplo odejo in pokovko, naj se zabava v dnevni sobi začne!

Veseli smo, da smo lahko del vaše praznične tradicije. Med 13. decembrom in 17. januarjem bomo odprli programske sheme in Video klub ter na vaše ekrane pričarali najzanimivejše TV-vsebine in priljubljene programe. Poskrbeli smo tudi za filmske sladokusce, saj smo za vas pripravili aktualen nabor filmov. Naročniki paketov EON Full in Premium ga najdete v posebnem katalogu Video kluba z imenom Naše darilo.  

To pa še ni vse!  Od 20. decembra do 17. januarja boste lahko uživali tudi v največjih filmskih uspešnicah, najdrznejših zgodbah in nepozabnih klasikah iz paketa HBO Premium, ki si a lahko aktivirajo na naročniškem portalu ali v aplikaciji Telemach.

Čaka vas tudi 2023 EON Kids daljincev

Svoje otroke, nečake ali vnuke obdarite z daljinskim upravljalnikom EON Kids! EON Kids daljinski upravljalnik lahko brez doplačila od 13. 12. 2022 do 30. 1. 2023 naročite na naročniškem portalu ali v aplikaciji Telemach. Registracija je enostavna. Obiščite povezavo in sledite navodilom. Daljinski upravljalnik za najmlajše lahko uporabljajo vsi naročniki, ki imajo EON Smart Box.

Čarovnija na ekranih je vedno dobrodošla! Želimo vam prijeten ogled naših vsebin in seveda vesele, nepozabne praznike!

Vaš Telemach