Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Spremembe pogojev

| 01.12.2021. 23:00:00

Obvestilo o spremembah naročniških paketov

Naročnike družbe Ario d.o.o. obveščamo, da se na podlagi določil 2. odst. 129. člena Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) s 6. 1. 2022 uveljavijo naslednje spremembe:

Naročniki bodo obdržali enako mesečno naročnino oz. popust , ki sta bila dodeljena ob novem paketu in sta stopila v veljavo 1. 12. 2020.
Bogatejša programska shema
Za še več televizijskih užitkov smo v obstoječo programsko shemo dodali 5 novih programov: Nova S, Nova BH, Nick Jr., IDJ TV in Mediaset Italia ter z njimi nadomestili programe, ki jih ni več v shemi. Poleg tega bomo nekatere obstoječe programe v kvaliteti SD nadgradili s programi v visoki ločljivosti HD: SLO 1 HD, SLO 2 HD, Pop TV HD, Kanal A HD, Planet TV HD, Discovery Channels HD, Animal Planet HD, Sport Klub 1 HD, Sport Klub 2 HD, Sport Klub 3 HD, Eurosport HD Eurosport 2 HD, Fox Crime HD in Fox Movies HD. Programska mesta ostajajo nespremenjena. V programsko shemo bomo dodali še nekaj priljubljenih programov, ki bodo razveselili gledalce otroških, športnih, glasbenih in filmskih vsebin: Nickelodeon, Nicktoons, Pickbox TV, CineStar TV, CineStar 2 TV, AXN, History HD, Brainz HD, FOLX Slovenija in SK HD. Za ogled novih programov je potrebno zagnati ponovno iskanje programov po navodilih proizvajalca televizorja.
 


NOVI PROGRAMISHEMAPROGRAMSKO MESTO
NickelodeonOsnovna shema199
NicktoonsOsnovna shema204
Pickbox TV Osnovna shema273
Cinestar TV Osnovna shema274
Cinestar 2 TV Osnovna shema275
AXNOsnovna shema272
History HDOsnovna shema135
SK HD Osnovna shema144
FOLX Slovenia Začetna shema26
Brainz TV HDOsnovna shema136

 
Sprememba pri plačevanju računov
Mesečne račune za opravljene storitve preteklega meseca bodo naročniki odslej prejemali od podjetja Telemach d.o.o.  Prvi račun za telekomunikacijske storitve bodo za december prejeli januarja 2022.
S spremembo izdajatelja računa se spreminja tudi transakcijski račun. Za vse, ki imajo plačevanje urejeno z direktno bremenitvijo SEPA (trajnik), bo prenos na novo banko urejen samodejno.
Za dodatna pojasnila obiščite obstoječo poslovalnico na Partizanski cesti 37 v Mariboru, pokličite 070 700 700 ali pišite na elektronski naslov [email protected]
Telemach
Ljubljana, 2. 12. 2021

V 30 dneh od objave obvestila o spremembah imajo naročniki-potrošniki, druge osebe pa v kolikor ravnajo v skladu s 129. členom ZEKom-1, v skladu z določili 2.odst. 129. člena ZEKom-1 pravico brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Naročnik, ki to pravico uveljavlja, in je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino. Pravica do odstopa ne vpliva na zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter na izpolnitev drugih pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov.