Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Spremembe pogojev

| 02.10.2023. 06:44:00

Naročniki KTV Dravograd odslej del družine Telemach

Veseli smo, da bomo lahko naročnike KTV Dravograd kmalu pozdravili v družbi Telemachovih naročnikov, saj z 2. oktobrom 2023 KTV Dravograd postaja del podjetja Telemach Slovenija.

Pri tem bomo obstoječe pakete bomo zamenjali s primerljivimi Telemachovimi, seveda pa jih lahko naročniki kadarkoli zamenjajo in dopolnijo z dodatnimi storitvami.

Hkrati z namenom zagotavljanja kakovostnih storitev pospešeno nadgrajujemo tudi obstoječe omrežje.

Fiksni paketi EON in storitve s številnimi prednostmi

Vrhunska televizijska izkušnja

 • Nova digitalna shema bo obstoječo še obogatila. Kar 12 mesecev bodo naročniki lahko brez doplačila spremljali vse programe Razširjene sheme ne glede na trenutno naročeni paket.
 • Ogled nazaj do 7 dni brez doplačila v vseh paketih.
 • Najbogatejši Video klub z več kot 24.500 vsebinami.
 • Najnovejši televizijski sprejemnik EON Smart Box, ki televizor spremeni v pametni televizor.
 • Aplikacija EON TV, ki omogoča ogled na pametnih televizorjih ter na kar treh mobilnih napravah hkrati.

Izjemno hiter internet

 • Telemachovo najsodobnejše GIGA omrežje ponuja zanesljiv internet s hitrostmi tudi do 1 Gbps.
 • Varen in dinamičen IP-naslov za internetne storitve.

Fiksna telefonija

 • Brezplačni klici med uporabniki fiksnih telefonskih storitev Telemach Slovenija.

Nadgradnja omrežja in obvezna menjava opreme

Da bodo naročniki lahko v popolnosti uživali v najsodobnejši tehnologiji in ugodju, ki ga ponuja novi paket, bomo brezplačno opravili tudi menjavo terminalske opreme.

Vsi naročniki, tudi naročniki trenutnega Rumenega paketa, bodo za ogled potrebovali nov sprejemnik oziroma kartico. Prvi je v paketu brez doplačila, dodatni pa se zaračunajo po veljavnem ceniku. Dodatna televizijska kartica 4,00 EUR/mesečno, dodatni sprejemnik pa 5,00 EUR/mesečno.

Na eno naročniško razmerje bo možen ogled digitalne programske sheme na največ treh televizorjih. Za dodatne televizorje v gospodinjstvu bo potrebna nova naročniška pogodba za sprejemnike, pri čemer  bomo za prvo leto priznali 100-odstotni popust.

Načrtovani termini menjave opreme po lokacijah bodo objavljeni na:

• spletnih straneh https://telemach.si/novosti/obvestila, http://www.ktv-dravograd.si/,

• videostraneh lokalne TV postaje ter

• na Obzorniku.

 

POMEMBNO

Z namenom čimprejšnjega nemotenega delovanja storitev naročnike prosimo, da so na dan menjave opreme doma, saj do prihoda naših tehničnih ekip, ki bodo naslednji dan menjale tudi terminalsko opremo, ne bo TV signala. Da bi menjava potekala čim hitreje in preprosteje, prosimo, da nam na številko 070 700 700 naročniki predhodno javite svojo kontaktno številko.

Novi kontaktni podatki

 • na številki 070 700 700
 • na naslovu www.telemach.si ali [email protected]
 • na vam najbližjih prodajnih mestih:

✓ Telemach Slovenj Gradec - Podgorska cesta 2E, Slovenj Gradec

✓ Telemach MC Slovenj Gradec - Ronkova 4A, Slovenj Gradec

✓ Telemach Ravne na Koroškem - Prežihova ulica 5, Ravne na Koroškem

✓ Telemach Prevalje - Trg 55, Prevalje

✓ Telemach Velenje - Šaleška cesta 21, Velenje

✓ Telemach Velenje Velenjska - Celjska cesta 40, Velenje

✓ Telemach Velenje, Rudarska cesta 2d, Velenje

Telemach Slovenija

Ljubljana, 2. 10.  2023

Naročniki, na katere se navedene spremembe naročniških pogojev nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo pravico v roku od objave obvestila do poteka 30 dni po uveljavitvi novega paketa z zamenjavo terminalske opreme odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti. Če se naročniki odločijo obdržati prejeto terminalsko opremo, so v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati tudi nadomestilo za terminalsko opremo, ki so jo prejeli po akcijski ceni. Če se odločijo, da bodo operaterju terminalsko opremo vrnili, jo lahko vrnejo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe. V tem primeru so operaterju dolžni plačati uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa jim bo vrnil kupnino.

KTV Dravograd upošteva, da Naročnik odstopa od pogodbe skladno z določili 192. člena ZEKom-2, če mu Naročnik na jasen način pisno sporoči, da odstopa od pogodbe skladno z določili 192. člena ZEKom-2 in navede spremembo, ki vpliva na njegovo naročniško razmerje in je razlog za odstop. Naročnik lahko tovrsten odstop poda pisno na sedež družbe KTV Dravograd d.o.o., Meža 143, 2370 Dravograd ali preko elektronskega sporočila na [email protected]. Pooblastilo za odstop od pogodbe po 192. členu ZEKom-2, ki ga naročnik poda na zahtevi za prenos telefonske številke oz. na zahtevi za zamenjavo izvajalca storitev dostopa do interneta, pri drugem izvajalcu storitev, ne zadostuje za odstop od pogodbe skladno z določili 192. člena ZEKom-2, saj postopek pooblaščanja operaterja recipienta ne predvideva ustreznega obveščanja operaterja donorja, zato je naročnik skladno s tem odstavkom dolžan podati ločeno pisno izjavo o odstopu od naročniške pogodbe.