Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nov otroški program IDJ Kids v slovenskem jeziku

Nov otroški program podjetja United Media 24 ur dnevno predvaja priljubljene vsebine za otroke starosti med 2 in 5 let. Program IDJ Kids na zaslone prinaša sinhronizirane risanke in pesmi, kot so Piščančki, Slončki, Vesela kmetija, Lola in Mila ter številne druge priljubljene vsebine iz platforme  YouTube. Z več kot 800 milijoni ogledov in 800.000 sledilci na YouTube kanalu je IDJ Kids postal priljubljen in nepogrešljiv del odraščanja.

Piščančki

Piščančki so najbolj priljubljeni junaki na YouTubu, saj so na tej platformi nabrali največ ogledov. Spremljate jih lahko skozi pesmice in priredbe najbolj znanih otroških pravljic v 20 risanih sinhroniziranih epizodah.

Lola in Mila

Lola in Mila sta sestri, ki ju boste lahko pri njunih osupljivih dogodivščinah spremljali v 40 epizodah. Avtorja serije sta znani regionalni umetnik in skladatelj Sergej Ćetković ter njegova žena Kristina.

Piščančki, Slončki, Vesela kmetija, Lola in Mila ter najlepše otroške pesmi so le nekatere od vsebin, ki jih lahko skupaj s svojimi otroki spremljate na novem televizijskem programu IDJKids.

Naj otroci uživajo v vsebinah IDJ Kids na profilu EON Kids

IDJ Kids je dostopen v EON Video klubu. Otrokom lahko ustvarite tudi profile EON Kids glede na njihovo starost ter vsak profil EON Kids zaščitite s kodo PIN, da otrok ostane v varnem otroškem televizijskem okolju.

Nov program je na voljo v Telemachovih začetnih shemah EON na programskem mestu 304 v visoki kakovosti HD, spremljali pa ga bodo lahko tudi uporabniki TOTAL TV, kjer bo ogled ravno tako omogočen v kakovosti HD že v paketu Start, na programskem mestu 156. Baby TV se posledično premika na programsko mesto 157, RTL Kockica pa na programsko mesto 163.


Naj se prijateljevanje z najljubšimi risanimi junaki začne!
Več informacij
  1. Kje je dostopen program IDJ Kids?

    Nov program je na voljo v:

    • začetnih shemah EON na programskem mestu 304
    • začetnih shemah TOTAL TV na programskem mestu 156
    • v EON Video klubu