Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Bogatimo programske sheme in v vaše domove prinašamo še več zabave Bogatimo programske sheme in v vaše domove prinašamo še več zabave Bogatimo programske sheme in v vaše domove prinašamo še več zabave Bogatimo programske sheme in v vaše domove prinašamo še več zabave

Bogatimo programske sheme in v vaše domove prinašamo še več zabave

Nazaj na Obvestila

| 09.11.2022. 09:15:13

Bogatimo programske sheme in v vaše domove prinašamo še več zabave

Naročnike obveščamo, da z 9. 11. 2022 bogatimo programski shemi EON in TOTAL TV s številnimi novimi programi, ki vas bodo navdušili z odličnimi serijami, filmi, glasbo in vam postregli z aktualnimi novicami.

 

Insta TV je interaktivni razvedrilni program, ki k nastopanju vzpodbuja nadarjene glasbenike, pevce in plesalce, gledalci pa lahko na družbenih omrežjih glasujejo za svoje favorite in tako vplivajo na izid tekmovanj.

Program Grand Nostalgija vam prinaša najljubše epizode priljubljenih zabavnih TV formatov, med njimi Zvezde Granda, Nikad nije kasno ter tekmovalno oddajo IDJ Show.

 

Poleg omenjenih programov v nekatere sheme in pakete dodajamo še programe SHIFT TV, Super SAT, B1 HD, TV Info24, Woman, club MTV in MTV 80's.

 

Nekatere programe v standardni kakovosti pa za še boljšo uporabniško izkušnjo zamenjujemo s programi v visoki ločljivosti. Za ogled teh boste morali naročniki, ki programe spremljate na D3 CAM conax karticah, opraviti ponovno iskanje programov.

 

Spremembe bodo sledeče:

 

Umestitev novih programov  
PROGRAMPROGRAMSKO MESTO SHEMA
EON/D3 platforma  
INSTA TV 672Pink paket
Grand Nostalgija 502osnovna shema in balkan paket
   
EON in EON aplikacija*  
SHIFT TV 234osnovna shema
Super SAT 698balkan paket 
B1 HD644balkan paket 
TV INFO24 699balkan paket 
   
TOTAL TV in EON aplikacija   
Woman263extra shema
Grand Nostalgija313extra shema
club MTV 318start shema
MTV 80`s320start shema
INSTA TV 376extra shema
PINK Fashion**677Pink paket
PINK World**680Pink paket

 

Zamenjava iz kvalitete SD na HD (Platforma EON/D3)
SK  5 
SK 6 
ARTE 
BK TV**+
UATV - sprememba imena v FREEДOM**+

* programi poslej vidni le na EON Smart TV ali v EON aplikaciji. 

** program poslej viden le v aplikaciji EON

*** za ogled potreben zagon ponovnega iskanja

 

Uživajte v naših novih televizijskih programih in ne pozabite - če ste priljubljene oddaje zamudili, lahko vsebine prevrtite do 7 dni nazaj in si jih ogledate kadarkoli in kjerkoli na kateri koli napravi z aplikacijo EON.

Vaš Telemach

Kaj storiti, če programi niso vidni?

Če na svojem televizorju ne boste videli vseh programov, je postopek njihove nastavitve odvisen od sprejemnika, oziroma platforme, ki jo uporabljate:

  • Sprejemnik EON: sprejemnik naj bo priklopljen na električno napajanje. Če ne boste videli vseh programov, vam priporočamo, da sprejemnik ponovno zaženete. To pomeni, da morate sprejemnik izklopiti in ponovno vklopiti z gumbom ali ga izklopiti iz električnega napajanja.
  • Sprejemnik Cisco: če uporabljate digitalni zunanji sprejemnik z napisom D3, poskrbite, da bo čez noč vključen oziroma v stanju mirovanja (način spanja, način v pripravljenosti). Do težav lahko pride samo v primeru, če je brez električnega napajanja. V tem primeru preklopite na program Slovenija 1 in sprejemnik D3 iz elektrike izklopite za približno 10 sekund. Po ponovnem zagonu boste lahko spet spremljali vse programe. Če vseh programov ne boste videli, vam svetujemo izklop iz elektrike in ponovni zagon. Po ponastavitvi programske sheme lahko sestavite svoj seznam priljubljenih programov na enak način, kot ste to naredili do sedaj.
  • CamModul (Conax): Da bodo  vsi novi programi iz vaše sheme ponovno vidni, morate po navodilih proizvajalca svojega televizorja ročno zagnati ponovno iskanje programov.
  • Sprejemnik Total TV: sprejemnik naj bo priklopljen na električno napajanje. Če ne boste videli vseh programov, vam priporočamo, da sprejemnik ponovno zaženete. To pomeni, da morate sprejemnik izklopiti in ponovno vklopiti z gumbom ali ga izklopiti iz električnega napajanja.