Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.01.2023. 08:04:06

Začnite novo leto z novimi vsebinami v Video klubu!

Januar je s svojim vzdušjem po koncu praznikov najboljši čas za uživanje v filmih in serijah, zato smo v svoje najbolj gledane kataloge v Video klubu dodali številne nove vsebine!

Pripravite se, saj vas 16. januarja čaka premiera znamenite serije The last of us, ki bo na voljo samo v katalogu HBO OD. Prva sezona serije, posnete po nadvse priljubljeni igri, prinaša 9 vznemirljivih epizod in se odvija 20 let po padcu sodobne civilizacije. Pedro Pascal igra Joela, enega izmed preživelih, ki so ga najeli, da bi pretihotapil 14-letno Ellie, ki jo igra Bella Ramsay. Kar se začne kot manjša naloga, se spremeni v brutalno, srce parajoče potovanje, saj morata skupaj prečkati ZDA, pri čemer sta za preživetje odvisna drug od drugega.

V katalogu Cinestar Premiere Plus si lahko od 1. januarja ogledate film Vesela pošastna družina 2, nadaljevanje velike animirane uspešnice iz leta 2017, ki je tudi priredba knjižne uspešnice z emmyjem nagrajenega avtorja Davida Safierja. Da bi rešili Jago babo in Renfielda iz krempljev lovca na pošasti, se člani družine Wishbone ponovno spremenijo v vampirja, Frankensteinovo pošast, mumijo in volkodlaka. Skupaj s svojimi tremi hišnimi ljubljenčki družina pošasti znova potuje po svetu, da bi rešila svoje prijatelje, navezala nova poznanstva s pošastmi in končno spoznala, da nihče ni popoln.

Od 1. januarja lahko v katalogu Pickbox uživate v seriji Strogo zaupno Ipcress! Medtem ko divja hladna vojna, se Harry Palmer, nekdanji tihotapec, ki je neprostovoljno postal vohun, znajde v središču nevarne tajne misije, v kateri mora uporabiti svoje zveze, da bi našel pogrešanega britanskega jedrskega znanstvenika.

Vesele praznike s paketi EON in Video klubom!