Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Z novimi vsebinami v Video klubu prihaja julijska osvežitev Z novimi vsebinami v Video klubu prihaja julijska osvežitev Z novimi vsebinami v Video klubu prihaja julijska osvežitev Z novimi vsebinami v Video klubu prihaja julijska osvežitev

Z novimi vsebinami v Video klubu prihaja julijska osvežitev

Nazaj na Novosti
People

| 04.07.2019. 00:00:00

Z novimi vsebinami v Video klubu prihaja julijska osvežitev

Imamo predlog, kako se lahko ohladite v teh tropsko vročih dneh. Za začetek se udobno namestite in uživajte v novih vsebinah Video kluba.


V katalog HBO tega julija prihaja tretja sezona serije Ločitev, ki spremlja Frances (Sarah Jessica Parker, ki je tudi izvršna producentka) in njenega bivšega moža Roberta (Thomas Haden Church) ter njuni življenji po ločitvi, ki se odvijata v nepričakovane smeri. Serija prikazuje, kako zapletena je lahko ločitev in kako lahko v ljudeh vzbudi najhujše otročje kljubovanje, tudi ko so dovolj zreli, da vedo, kaj si želijo od življenja. Čeprav se posveča precej resni temi, nas uspe serija vedno znova nasmejati do solz. Ob njej se boste vprašali, kako zadovoljni ste s svojim življenjem in ali ste pripravljeni na spremembe.


Katalog CineStar je razširjen z nedvomno najbolj norim filmom leta: Pokvarjeni pliškoti! Sin režiserja, ki je ustvaril Muppetke, prinaša akcijsko komedijo z Melisso Mccarthy in Elizabeth Banks v glavnih vlogah. Brian Henson je najbolj nore sestavine serij Sesame Street in Muppet šova združil v zmagovalno črno komedijo za ljubitelje ne povsem primernega družinskega humorja. Zgodba je postavljena v kriminalno podzemlje Los Angelesa, kjer lutke in ljudje sobivajo, a lutke veljajo za manjvredne državljane. Nekdanji policist in zasebni detektiv Phil Phillips (lutka), je odločen, da bo odkril serijskega morilca, ki je ubil njegovega brata in zdaj mori člane priljubljene serije iz 80. let. Da bi rešil primer, se poveže z detektivko Edwards, svojo nekdanjo partnerko, ki pa je ne prenaša.


Nova finska kriminalka Krogle je inteligentna mešanica kriminalne serije, vohunskega trilerja in politične drame, celotna prva sezona pa je na voljo v katalogu Pickbox. Poleg hvalnic kritikov in občinstva serijo Krogle posebej odlikujeta dva močna ženska lika v središču tega vohunskega trilerja. Zgodba se vrti okoli bivše teroristke Madine Taburove, "črne vdove", ki jo upodablja nemška igralka Sibel Kekilli (Igra prestolov, Head-On). Madina prispe v Helsinke in zaprosi za politični azil. Do tedaj so za črno vdovo vsi mislili, da je mrtva, kar vzbudi sume obveščevalnih agencij. Z lažno identiteto se mora nadarjena tajna agentka Marie Saari (Krista Kosonen) spoprijateljiti z nekdanjo teroristko, da bi odkrila njene razloge za prihod na Finsko. Da bi razkrila to skrivnost, se Mari Saari infiltrira v notranji krog črne vdove, ki rekrutira samomorilske bombne napadalce. Toda Mari se z Madino zbliža in se kmalu znajde v precepu med svojimi policijskimi dolžnostim in trudom, da bi zaščitila Madino.


To so le najnovejše vsebine izmed več kot 16.000 naslovov, ki so vam na voljo v Telemachovem Video klubu. Vaša naloga je le, da izberete po svojem okusu in v družbi uživate v svojih priljubljenih serijah in filmih.
telemach