Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.04.2020. 00:00:00

Z aprilom prihajajo tudi razburljive nove vsebine v Video klubu

Katalog HBO OD je od 1. aprila bogatejši za pravo svetovno filmsko uspešnico. Ne glede na to ali ste filmofil ali ne, ste gotovo že slišali za najnovejše delo Quentina Tarantina, ki je po mnenju številnih zaznamovalo preteklo leto. Bilo je nekoč ... v Hollywoodu je zgodba o igralcu Ricku Daltonu (Leonardo DiCaprio), glavnemu igralcu v kavbojski seriji, in njegovem dolgoletnem dvojniku Cliffu Boothu (Brad Pitt), ki se odpravita na pot, da bi našla svoje mesto pod soncem v svetu filma. V letu 1969, obdobju zadnjih vzdihljajev zlatih let Hollywooda, bosta naredila vse, kar je treba za uspeh v svetovni prestolnici filmske industrije, ki je ne prepoznata več.


Ljubitelji romantičnih komedij bodo imeli od 25. aprila možnost, da si ogledajo film, ki ga v tem žanru niso vajeni. V katalog CineStar Premiere Plus v Video klubu prihaja film Zapelji me, če me moreš izpod peres ustvarjalcev zabavnih komedij Sosedi in Napumpana. V komediji, v kateri se prepletajo strast, ljubezen in politika, sta glavni vlogi prevzela Seth Rogen in Charlize Theron. Do zapleta pride, ko Fred Flarsky (Rogen) sreča Charlotte Field, (Theron), sanjsko dekle in bivšo varuško, ki je danes priljubljena ameriška političarka. Charlotte želi postati ameriška predsednica in prosi Freda, naj ji pomaga pri pisanju govorov. Izraz mednarodni odnosi dobi povsem nov pomen, ko se nespretni novinar zaplete z ugledno državno sekretarko in njen svet postavi na glavo.


Že konec februarja je v Video klub prispela nova sezona priljubljene domače kriminalne serije Morilci mojega očeta 4, ki si jo lahko v istoimenskem katalogu v Video klubu ogledate naenkrat in brez prekinitev. Četrta sezona uspešnice Morilci mojega očeta se začne z brutalnim posilstvom in umorom mlade študentke. V sodelovanju z Dunjo, vodjo oddelka za spolne zločine, inšpektorji kmalu odkrijejo potencialnega storilca, vendar se ob novem napadu izkaže, da gre za serijskega posiljevalca in da imajo v priporu napačnega človeka. Policisti in posiljevalec se znajdejo v srditi bitki s časom, saj je treba preprečiti nov umor. V glavnih vlogah so Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Slavko Štimac, Mirjana Karanović in Branislav Tomašević, v novi sezoni pa se jim pridružijo še Sloboda Mićalović, Voja Brajović, Boris Komnenić ter Aleksandra Prijović.